Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, Middagen del 2

Tal, mat, lite mer tal, vin och mer vin

Det var verkligen supermycket som hände under själva middagsbjudningen och jag vet knappt i vilken ände jag ska fortsätta. Men jag ska försöka summera middagen.

Det första talet för kvällen bjöd min kära far på. Han berättade anekdoter från min uppväxt och visade ett fint bildspel från vårt liv.

Japp det lilla håriga trollet på bilden i mitten är jag och det andra mina systrar. 

Det var så himla roligt att få se och höra alla fina saker som min far minns och håller varmt om hjärtat. Tror även Simon tyckte det var väldigt roligt att få se alla bilder. Ett fint sätt på den här dagen vi alla blev familj att visa lite av min familjs historia ^^.

Min mamma är fantastisk på att dikta och skriva rim. Så givetvis hade min fina mamma skrivit sitt tal på rim.

 

Simons mammas tal byggde på uttrycker *Nämen Simon* och allt som han hittat på som litet busfrö som lett till just dom orden. Det var ett superfint och roligt tal att få höra och det bjöd på en hel del skratt.

 

Simons fars tal handlade om hur duktig han tycker att Simon är på alla han gör och skapar. Med hans väl valda ord fick han in så mycket fint om sin son, hur stolt han är och att han älskar honom.

Vi fick också så klart också jättefina tal av våra vänner som var förfördelade under middagens gång.

 

Toastmasterbus

Våra toastmasters bjöd oss på massor med roliga saker under aftonen.

En lek där Sandra och Rikard ställde oss frågor som, vem av alla gäster är modigast, juligas, mest historiekunnig, sportigast. Den personen vars namn vi svarade fick hämta ett kuvert med en uppgift som gästen skulle utföra för oss i framtiden.

Tydligen hade jag delat ut en hel del nycklar under mitt liv. Våra toastmasters bad så snällt alla att lämna nycklarna tillbaka eftersom jag nu blivit gift. Simon hade såklart den finaste ^^.

Pusskalas

Våra tal

Jag höll mitt tal till Simon ganska tidigt under middagen för jag var så himla nervös inför det. Mitt tal till min man var en hyllning till vårt sätt att kommunicera, att det är något vi har kunnat göra från början i vårt förhållande. Vi jobbar alltid på vår kommunikation till varandra och är inte rädda för att säga förlåt. Jag visste när vi började träffas att från det här skulle det inte finnas någon återvändo. Han och jag hade bara en väg att gå och det visste vi båda.

Simon ville med sitt tal säga att tillsammans kommer vi uppleva hissnade äventyr. Jag är den som hoppar ur flygplanet utan betänkligheter och Simon är och vill alltid vara med och packa fallskärmen. Tillsammans landar vi alltid säkert och har massor med roliga, vackra, fina stunder på vägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp