Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, Middagen del 1

Mat!

Ja som sagt nu var det middagsdags. Alla gäster fick ta sig en titt på bordsplaceringstavlan för att se vart de skulle sitta och med vem. Vid det här laget började vi bli ganska hungriga p.g.a. alla endorfiner som flög runt kände vi inte av någon hunger förrän nu.

Det var jättekul att få se alla våra vackra gäster ta plats i empirsalen som var smyckad i vår bröllopsskrud. Alltså ni förstår ju att det finns så mycket bilder från hela den här dagen så jag tror nästan middagen kommer bli i tre delar. Men vi får se.. har lite svårt att bara välja några att visa er när det finns så många vackra och fina bilder ^^.

Middagen introducerades av vårt toastmasterpar Sandra och Rikard. Dom spelade I got a feeling med Black Eyed Pees. Därefter hälsades alla välkomna, de berättade vilka dom var och hur dom kände oss med full baluns. Givetvis kombinerat med all praktisk info som man kunde tänkas behöva för aftonen. Tror alla kände sig riktigt välkomna och att det skulle komma att bli en super rolig afton.

Under presentationen började personalen servera vin för att strax därpå få ut förrätten.

 

Ett svar till “Vår bröllopsdag, Middagen del 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp