Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, I en annan del av slottet

Nu har jag berättat om den första delen av vår bröllopsdag, från mitt perspektiv. Nu kommer vi till brudgummens..

Samtidigt i en annan del av slottet

När Simon och hans marskalker kom till slottet för att göra sig iordning det sista började de med att äta lunch nere i en av slottets salar.

Foto: Isis Sturtewagen.

Brudgummens ord

Här kommer några ord från brudgummen om när de gjorde sig iordning.

Efter vår välsmakande lunch så sökte vi upp våra rum och passade på att vila på sängen lite. Eftersom vi var hos barberaren tidigt på morgonen så hade vi ingen brådska, vilket kändes lite lyxigt! Det var dessutom ganska varmt, så ju längre vi kunde vänta med frackerna desto bättre. Vid halv två så började vi att klä upp oss. Det gjorde vi i godan ro i ett av marskalkernas rum, allt tillsammans med en skvätt tjusig rom! Var och en av marskalkerna fick en corsage att sätta i frackslaget. Väl klädda i våra utstyrslar så var det dags för fotografering i biblioteket, propert!

 

Foto: Isis Sturtewagen

Foto: Isis Sturtewagen

Det är otroligt värdefullt att ha marskalker. Från början var jag bara inne på att ha en bestman, men detta gäng visade sig vara oumbärliga. Det fanns alltid någon av dem tillgängliga, och det kändes mycket skönt. Om jag så behövde knyta en fluga, vaxa mustaschen eller dricka en öl fanns någon av dem till hands!

Min fantastiskt vackra då blivande man, Foto: Isis Sturtewagen.

Foto: Isis Sturtewagen.

Så efter den här vilsamma stunden blev det dags att bege sig till kyrkan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp