Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, Festen

Efterfest

Efter alla fina tal, den fantastiska maten, roliga lekar och alla påhittiga saker våra toastmasters hade utsatt oss för var det dags att be ge sig ner mot efterfesten. Längs över gräsmattan ner till spannstallet hade personalen tänt upp marschaller som en gång över gräset från slottet.

Väl nere var det äntligen dags för tårtan!

Tårta!

Vi blev så himla nöjda med den fantastiska tårtan Liv Sandberg hade gjort till oss. Dessutom var den helt magiskt god!

Tårtan var magiskt god (även den biten vi sparat ett år senare)

Till tårtan fick vi ännu en överraskning! Simons mamma, syster och sambo tillsammans med akopangerande av Simons vän Fredrik hade dom förberett en liten sång. Dom framförde sången om Simon Lunkan och fröken Cecilia Lång (Original låt Fredrik åkare och Cecilia Lind av Cornelius Vreeswijk)

Vilket underbart framträdande det var!

Brudvals

Så var det dags för vår brudvals. Förutom när Simon fick vänta 30 min i kyrkan.. så var det här stunden han var nervös över. Jag tog av mig klackarna och tog på att par ballerina. Musiken ljudade ut i högtalarna och alla tittade. Eftersom jag har dansat lite mer än vad Simon har i mitt liv så ränkade jag in oss i takten. Sedan tog vi fart på golvet och Simon fortsatte att räkna för sig själv och jag lite lätt med honom för att han inte skulle tappa takten. Enligt mig så tycker jag verkligen att vår vals blev perfekt för den var våran!

När jag tänker på den nu så börjar jag gråta lite. Till andra valsen fortsatte vi dansa och gästerna slöt upp i dans. Ett par, Sandra och Andreas, såg att Simon hade räknat takten för glatta livet och då kände dom att pressen för att gå upp och dansa försvann så dom slöt upp i dans.

Party!

Efter valserna drog vår DJ igång partymusiken och gäster och vi dansade loss. Jag tror att jag dansade resten av kvällen. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen här men jag hade så fantastiskt roligt! Jag dansade med min man, med fastrar, kusiner och alla vänner. Min syster bjöd på sitt paradmove på dansgolvet, att gå ner i spagat 😀

Min mor berättade för Simon att hon aldrig hade blivit lyft… Han tyckte att det skulle rådas bot på 😀

 

Alla foton från inlägget är tagna av isis Sturtewagen, http://www.isissturtewagen.nl/

Ett svar till “Vår bröllopsdag, Festen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp