Cecilia - Bridezilla to be

Uppdatering

Känns som en evighet sen

Ja det känns verkligen som att det var en evighet sen jag postade något här på bloggen. Anledningen till detta är för att jag här för några veckor sedan i slutet av augusti hade en inbokad fotoperation. Operationen gick bra och jag var kvar i Stockholm i tre dagar sen började jag känna mig lite krasslig och åkte hem till Skåne. Följande vecka var jag mycket riktigt inte kry utan hade åkt på halsont och feber. Med bieffekterna från det smärtstillande jag tog trodde jag och Simon att jag var förstoppad, charmigt, då jag fick svåra magsmärtor. Eftersom febern gick upp och ner så kände vi, jag, tillslut att jag ville in till akuten. Det var fredag kväll/snart natt och akuten var så gott som tom när vi kom dit. Det tog inte lång tid innan jag fick komma in och efter lite väntande i väntrummet och inne på ett rum kom en läkare. Han var till 95 procent säker på att jag hade en blindtarmsinflammation, yeay.

Jag fick stanna på sjukhuset över natten till morgonen därpå då det skulle utföras ytligare en operation. Här är vi nu en fotoperation, en blindtarm mindre och en rastlös cocker spaniel senare…

Är så himla tacksam för all hjälp som jag fått från min kära blivande make, min familj och hans familj. Väldigt mycket kärlek!

Tygprover

På bröllopsfronten har det hänt måttligt får jag väl lov att säga. Vi har bytt fotograf, vilket jag ska berätta allt om senare. Men tygjakten är det jag tänkte skriva lite om. Jag kontaktade Siden Carlson i Stockholm, jag har arbetat där för massor av år sedan numera medan jag studerade. De ska se om dom kan få tag på rosa siden duchess åt mig på deras nästa besök på en tygmässa. Hoppas verkligen att dom finner något under mässan. Det hade underlättat och sparat mig väldigt mycket jobb om jag inte behöver färga tyget själv. Så klart hade det varit väldigt roligt men just nu känner jag att det är rätt skönt om arbetsmängden på just den fronten minskar lite grann.

Men nu i eftermiddag kväll ska jag kika ut vad jag ska beställa för tygprover i form av spetsar, sandtvättad siden crépe, siden sammet. Det kanske även slinker med ett och annat prov som inte hör till bröllopsplaneringen.. man vet aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp