Cecilia - Bridezilla to be

Tyg

Tyget på gång

Snart börjar min sjukskrivning lida mot sitt slut. Jag mår mycket bättre i både mage och fot. Är glad att det värsta är över. Så jag pysslar på här hemma med huset och sovrummet börjar ta form. Idag ska jag mätta väggarna med tapetklister så jag ska kunna tapetsera tidningspapper innan Simon kommer hem från en övning.

Men som ni förstår har det inte blivit någon provkörning ännu. Idag ringde jag till Siden Carlson för att höra hur det hade gått med siden duschess. Det var ett positivt besked jag fick. De hade hittar rosa men inte helt i den tonen jag var ute efter. Men de hade tre stycken färger som de ska få hem prov på. När jag och Simon åker till Stockholm, för att fira min mor, far och systerdotters födelsedagar, ska jag dit och titta på proverna. Det ska bli jättespännande och det är väldigt snällt av dem att hjälpa mig hitta tyg.

Brudens mor och far

Just måste ju berätta att jag har köpt en frack till min pappa som jag köpt på aktion på nätet. Han var jätte stilig i den. Jackan var bra men byxorna var förstora så jag ska se till att dom kommer passa honom perfekt. Till min mor beställde vi i förra veckan en klänning  från Jenjen house. Tror även att en klänning till min mormor är på gång därifrån. Det ska bli jätte spännande när dem kommer.!Min tärnklänning till min systers bröllop var därifrån och jag behövde bara göra lite små ändringar för att den skulle bli perfekt.

Nu ska jag masa mig ut och börja jobba. Är sjukt trött idag p.g.a. dålig sömn och jag saknar Simon. Han har varit borta nu sen förra söndagen och det känns lite tomt utan honom. Hans mor Ulrika har varit hos mig om kvällarna och vi har ätit middagar tillsammans vilket har varit jättemysigt och trevligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp