Cecilia - Bridezilla to be

Tid och presenter

Nu är det snart en vecka kvar till jag slutar på HM. Tiden har gått både fort och långsamt. Kommer verkligen att sakna arbetskamraterna men samtidigt kan jag inte vänta en sekund till innan jag får flytta ner till Skåne. Jag kommer såklart att sakna min familj massor men de skånska slätterna kallar.

Jag håller på att fundera kring det här med bröllopspresenter, tycker det känns jättesvårt. Vad är rimligt att man önskar sig? Hur mycket lägger man i regel på en bröllopspresent? Själv hade jag absolut lagt minst 1000kr på en present om det var en vän som gifte sig. Familjemedlem, då hade jag lagt mer. Sen, visst är det ju inte en fråga om hur mycket man lägger utan att jag hade velat ge dem som gifte sig något väldigt fint på deras speciella dag. Men det känns lite som att bröllop under en tid har varit lite döende och då känns det inte som att man riktigt vet hur det går till, i och för sig en av anledningarna till varför den här hemsidan är så bra.

Sen hade ju i alla fall jag tyckt att det var praktiskt om de som gifte sig hade en önskelista och då går tankarna till att vi kanske borde ha en önskelista. Då undviks ju alla chanser att paret man köpt presenten till skulle bli besvikna. Typ om jag fick en flaska vin så hade jag nog inte jublat.. därför tänker jag att önskelista är en väldigt bra grej att ordna.

En kollega på jobbet gifte sig nu i helgen. Vi hade ordnat en liten present till henne och hennes nyblivna man som stod på hennes skrivbord tillsammans med ballonger som sa, HURRA, när hon kom till jobbet imorse. Hon skickade oss alla ett tack tillsammans med tre bilder från deras fina dag. Det var verkligen jätteroligt att se bilderna. Jag grät lite när jag såg dem, de såg så himla lyckliga ut. Hon tackade givetvis även alla personligen för presenten och så sa hon till mig att jag har så himla mycket roligt att se fram emot. Hennes tipps var att när ni glada och lyckliga så kommer också alla andra att vara det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp