Cecilia - Bridezilla to be

Stockholm ikväll

Rumpan ur

Ikväll far jag och Selma äntligen till Stockholm. Förra veckan var Simon ledig och vi tapetserade sovrummet. Här nedan ser ni resultatet ^^.

Vi blev verkligen super nöjda!

Selma är måttligt road av tapetsering.

Jag kommer absolut vilja göra mig iordning hemma i sovrummet, vilket Simon också vill så vi får väl singla slant, det blir så himla vackert! Ser fram emot alla snickerier som nu ska fixas iordning och att sen få visa er resultatet. Vi tror att om två helger flyttar vi in i sovrummet.

 

Makeup och hår

Och med tanke på att jag vill göra mig iordning hemma så håller jag på och försöker hitta en makeup artist. Simons syster tipsade om en salong som verkar jätte bra men då blir man iordning gjord där.. Jag hade väldigt gärna haft vackra foton på när man bli sminkad och får håret uppsatt hemma. Har idag använt mig av det gamla hederliga google för den här frågan och har skrivit till några make up artister.

 

Små askar

Efter tapetseringen blev det en hel del spill kvar och vad kan passa bättre då än att pyssla lite. Vi ska ju ha praliner från Österlen chokladfabrik och till det måste vi ha någon form av förvaring. Så ett plus ett blir två och vi kommer vika askar av tapetresterna.

Testade först en vanlig origami ask som bli kvadratisk.

Locket på asken ska vara i tapeten och botten bli i något form av kartongpapper och jag vill inte att locket ska vara lika djup små botten. Jag vill även att den ska vara lite mer rektangulär så då blev det att räkna lite istället..

Mäta, mäta, mäta.

Vika, vika, vika.

Och voala!

Det blev en bättre storlek på asken och locket kommer inte gå hela vägen ner på botten, utan till sträcket som ni ser på bilden på asken. Men jag tror att jag räknar ut mallen för locket en annan dag.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp