Cecilia - Bridezilla to be

Säg hej till Cecilia, vår nya bröllopsbloggare!

Hej Cecilia, välkommen till Weddingstories.se. Du är vår nya bloggare. Vad roligt att du vill vara en del av oss. Hur känns det?

Tack! Det känns roligt att vara här. Jag har SÅ mycket att berätta för er.

Berätta lite kort om dig själv, vem är Cecilia och vad har du för dig?

Jag är 28 år gammal, 29 i augusti. Jag håller på med kläder och sömnad i princip under dygnets alla vakna timmar. Både i mitt yrke och på min fritid. Jag gör mönster, syr, virkar och stickar. Jag har också världens gulligaste hund som heter Selma. Selma är en engelsk cockerspaniel som förutom fästmannen är min största älskling.

Du är nyförlovad med Simon sedan februari och och ni har redan bokat datum för ert bröllop. Berätta.

Simon bor på Österlen och vi åker förbi ett slott varje gång vi åker och hälsar på Simons mamma. Vi har konstaterat varje gång att vi tycker slottet är så himla vackert. Jag kan eventuellt ha kontaktat dem redan i slutet av förra året för att höra hur pass uppbokade de var för 2017 och 2018.. Som tur var friade Simon i februari och då jag redan pratat med Kronovalls slott var det hela väldigt praktiskt.. Jag skrev ett mail dagen efter Simon friade och frågade om vi kunde få komma och kika och på den vägen är det. Vi kommer gifta oss nästa år i maj.

Hur länga har du och Simon varit tillsammans?

Vi har varit tillsammans sedan förra sommaren, så inte ens ett år.

Var det kärlek vid första ögonkastet?

Nej, vi var vänner innan.

Hur kom ni fram till att ni ska gifta er? Var det ett frieri involverat?

Ja, Simon gick ner på knä i februari.

”Something old och something new”

Berätta om din ring. Den ser ut som en riktig vintagering och är otroligt vacker.

Men tack. Den är både mitt something old och something new. Själva skenan är äldre, den är en nära släktings gamla vigselring som vi låtit göra om och fattningen är ny. Ringen är en Carmosering med en morganit i mitten och diamanter runt om. Morganiten är en rosa smaragd som först upptäcktes på 1910-talet. Morganiten ska ge tålmod, respekt, kärlek och ljus, så den perfekta ringen att bli friad med.

Berätta lite om ert kommande bröllop.

Vi har inte hunnit planera så mycket mer än att vi ska vara på Kronovalls slott på Österlen. Vi ska ha frack som klädkod och jag kommer sy min klänning själv. Jag har redan börjat kika på spetsar och siden. Mer än så vill jag inte avslöja nu. Om det är möjligt så vill jag ha ljusrosa ranunkel i min brudbukett.

Vad kommer läsaren som följer din bröllopsblogg att få ta del av?

I min blogg kommer man få ta del av mina tankar kring böllopet. Om processen, jag kommer berätta om frieriet och besöket på slottet. Man kommer få vara med på hela resan fram till bröllopet och reflektionerna därefter. Jag är ju också lite av ett bröllopsfreak. Jag älskar bröllop och har redan nu en väldigt tydlig bild av vad jag vill ha redan nu men det kommer jag gå in mer detaljerat på sen. Den som läser får se.

Vad kommer ske näst i ert planerande?

Inbjudningskort och boka kyrka

Känner du dig lugn?

Ja mycket

Finns det några orosmoment?

Inte som det ser ut just nu

För att vi ska lära känna dig lite bättre tänkte jag be dig avsluta detta meningar. Du måste svara med det första du kommer på. OK!

Jag heter – Cecilia

Jag är – Fantastisk

Jag älskar – Simon och Selma

Jag har aldrig – Varit i Italien

Jag kommer – En dag bli kung av Frankrike 😉

Jag vill – Ha ett eget modeföretag

Jag hatar – Maskar

Jag är bra på att – Väldigt mycket

På mitt bröllop vill jag – Inte ha skavsår

Om jag bara fick äta en maträtt resten av livet skulle jag välja – Pommes frites

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp