Cecilia - Bridezilla to be

Om 52 veckor

Igår var det vackert väder hela dagen och det börjar äntligen bli varmt på riktigt. Igår var det också på dagen ett år eller 52 veckor till dagen då jag och Simon ska gifta oss. Det känns jätteroligt och vi ska göra en kalender så vi kan räkna ner veckorna. Jag håller även på att räkna ner tiden till jag flyttar ner till Skåne, jag har nämligen sagt upp mig. Livet i Stockholm passar inte mig och jag längtar varje dag efter att dagen då Simon kommer hit och jag flyttar ner.

En bild från trädgården hemma i Skåne. Allt har börjat knoppa sig och längtar efter värme och sol.

Jag har den senaste veckan letat på nätet för att hitta spetsar till min klänning som jag vill jobba med. Något som jag tog med mig från klänningsprovningen är att jag vill ha den korsettiga känslan på klänningen när den sitter på kroppen. Men jag vill inte att det ska vara någon snörning synlig i ryggen. Därför har jag bestämt mig för att göra snörningen på insidan med ett lager över med klädda knappar. Så inte bara kommer jag ha en osynlig korsett den blir dessutom inbrottssäker ;)… Här nedan får ni ett smakprov på spetsarna som ska hjälpa mig att skapa The dress.

Träningsstatus, träningen går framåt men har lite svårt att bryta mina dåliga vanor. Vad jag inte berättade i mitt träningsinlägg är att jag även har tagit kortison mot min astma. Opererade min näsa i höstas för att kunna andas bättre och fick då kortison utskrivet för att ta morgon och kväll för astma. Många bäckar små har resulterat i 60,5 kilo som nu ska omvandlas till muskler istället. Men bara att kämpa på!

Idag har jag för övrigt jätteont i hela kroppen efter springtur och ett BBG-pass. Love it!

Vi håller även på att fundera på inbjudningskorten, mest jag. Simon tycker att det är för tidigt att börja tänka på inbjudningskort men med lite övertygelse har vi börjat lite smått. Vi har pratat om att vi vill ha något elegant med en old touch och en tidlös känsla.. Här nedan är lite inspiration som vi (jag) kikat på.


Alla bilderna på inbjudningskort är tagna från Pinterest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp