Cecilia - Bridezilla to be

Nu händer det

Hejsan bloggen!

Det ska bli superroligt att få dokumentera min och Simons färd till man och fru här för er. Sedan min svåger tog upp ämnet att köpa en ring och fria till min syster för 3,5 år sedan har jag fått dille på bröllop och allt som kretsar runt ämnet. När Niklas frågade om hjälp och tips om vad han skulle skaffa för ring till min syster spenderade jag ett flertal kvällar/nätter på hemsidor på nätet som säljer antika och vintage ringar. Jag blev helt enkelt lite besatt och har vid flera tillfällen gjort om det.

Men nu är det verkligen på riktigt och med helt rätt person. Jag är otroligt lycklig att han och jag (mest jag) ska planera vårt bröllop. Jag har tänkt att ta med er på en massa roliga händelser som att prova brudklänningar – nya som gamla. Smaka tårtor, gå till floristen, prata med prästen, prova smink och håruppsättningar och mycket mer. Till mitt andra inlägg tänkte jag dela med mig av frieriet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp