Cecilia - Bridezilla to be

Möte med vår präst

Härom veckan träffade vi vår präst Jesper från Skåne-Tranås/Brösarps församling. Vi träffade honom en solig eftermiddag i Skåne-Tranås kyrka. Vi gick igenom hela vigseln punkt för punkt och pratade om detaljerna kring dem. Han gav oss ett väldigt gott intryck och vi tror att det kommer bli en jättebra vigsel.

In action

Under påsken passade vi på att gå på mässa i kyrkan då Jesper predikade. Det var en väldigt fin mässa, mycket väl framförd av vår präst. Det var även fantastiska musik inslag av kantorn Maria tillsammans med en man som hette Mats som sjöng magiskt vackert.

Vigselprogrammet

Igår satte jag och Simon oss och gjorde vigselprogrammet som ska delas ut i kyrkan. Det känns jättebra då det blev helt färdigt och vi fick sätta en check på listan. Simon kunde med detta klart skicka ett mail till Helena med vigselprogram, menyns utkast och festhäftets utkast, så vi kan få en offert på resterande trycksaker.

Just nu flyter allt på och Annas klänning blir förhoppningsvis färdig idag och leveransklar i morgon. Detta innebär att jag förhoppningsvis kan påbörja maratonet med min brudklänning den här veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp