Cecilia - Bridezilla to be

Make-up och hår

I helgen hade jag nöjet av att Hanna, min make-up och hårartist kom hem till mig för att prova hår och smink inför bröllopet. Tidigare hade jag skickat bilder till henne på hur jag tänkt att jag ville ha så idag var det dags att testa teorierna. Jag hade förvarnat Hanna om att jag är väldigt blek men hon tyckte ändå att jag var blekare än vad hon tänkt :P.

Firar 4 veckor till bröllopet

Jag blev verkligen supernöjd med testet och Hanna var superfin hon också. Mycket trevligt!

Annat jag gjort

I fredags åkte jag in till min kära Maja i Malmö och provade klänningar i hennes ateljé, Satz skrädderi, hos Skräddarhuset.

Jag ville testa lite olika kjolmodeller för att helt enkelt äntligen bestämma mig hur kjolen ska se ut. Kan ju vara bra att göra så här 4 veckor till bröllopet..

Vi passade även på att äta lite lunch tillsammans, vilket var jättetrevligt.

Här kommer en bild eller två.

När jag kom hem igår började jag göra en konstruktion i 4-dels skala på kjolen för att se hur vecken och kjolen kommer falla. Vilket är bra att veta i förväg innan man börjar brottas med stora sjok av papper och bomullsväv!

Allt blir så himla gulligt i 4-delsskala ^^

Fram med musklerna

Jag fick även förstärkning i ateljén av min blivande man, aka min alldeles egna räddaren i nöden.

Är så himla lycklig att det är han och jag som snart ska stå och lova varandra evig trohet.

Skräddaren in action.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp