Cecilia - Bridezilla to be

Lada eller slott

Jag och Simon har spekulerat fram och tillbaka på om vi ska ha vår bröllopsfest hemma på gården i vår lada eller på ett slott i närheten. Som jag berättade har Simon en gård och det vore ju jättehäftigt att kunna ha festen på den plats där vi kommer bo och skaffa familj i framtiden.

Gården med ladan till höger

Svårt dilemma

Men med att välja ladan så kommer en hel del jobb. Inte bara med att fixa allt inför det jättekalas som ett bröllop faktiskt är. Utan också för att en hel del renovering måste till. Om vi istället har bröllopet på Kronovall slott får vi ett helt paket där förberedelserna för oss blir minimala. I början tänkte vi att det var självklart att vi skulle ha bröllopet på gården.

När vi diskuterat fram och tillbaka har vi kommit fram till att Kronovall är rätt för oss. Detta då vår ladan inte är det enda på gården som behöver renoveras. Vilket redan tar upp mycket av vår tid. Vi har även distansförhållande så känner vi att vi vill ha minimalt med jobb inför bröllopet. Vi vill inte se tillbaka på tiden innan bröllopet och säga hur trötta och stressade vi var. Därför har vi valt att ha vårt bröllop och dess fest på Kronovall slott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp