Cecilia - Bridezilla to be

Bridezilla to be – Kronovalls slott, vår bröllopslokal

God kväll för det är kväll när jag skriver detta men de flesta läser säkert detta på morgonen så till er säger jag God morgon. Jag tänkte idag berätta lite om när vi besökte vår bröllopslokal. Som jag berättat innan så skrev jag till Kronovall innan jag ens blivit friad till. Jag var inne i något slags bröllopsmode, då brukar jag sluka bilder på Pinterest och titta på titta på antika ringar på 1stdibs, så jag skrev och frågade hur det såg ut med bokningar för 2017-2018. Efter frieriet skrev jag och frågade om vi kunde få komma och kika på slottet och ha ett möte med dem.

Den stora dagen, dagen för att se vår framtida bröllopslokal

Den 11/3 blev dagen och vi begav oss dit till utsatt tid. Vi möttes upp Jane Hviid som tillsammans med sin man är delägare i slottet. Vi satte oss ner för att tala om vårt bröllop och vad dom har att erbjuda och fick kaffe och kaka till det.

Slottet erbjuder lokalt producerad mat till middagen och fantastiska viner från Frankrike. Middagen hålls i Empirsalen och en fördrink med snittar serveras i den vackra barockträdgården.


Empiresalen

Efter middagen serveras det tårta, kaffe och avec i Spannstallet där dans och festligheterna fortsätter. Slottet samarbetar med Markus Lundqvist, som deltog i Dessertmästarna, som är en livslevande chokladgud. Detta är ju ett väldigt trevligt sammanträffande då jag älskar, älskar, älskar choklad! I Spannstallet har dom även en pizzeria med vedeldad ugn så självklart serveras det pizza till vickning innan läggdags. Som brudpar kan man sedan spendera natten i den vackra bröllopssviten, eller som bröllopsgäst bo i ett av slottets hotellrum. Jane visade oss runt både i slottssalarna och i slottets hotellrum.


Bröllopssviten

Efter vi sagt hej då till Jane promenerade vi runt slottet med Selma och tittade på trädgården.


Slottet höll på att renoveras inför kommande säsong.

Vi var helt enkelt lite frälsta när vi gick därifrån men funderade över beslutet i någon vecka efter besöket innan vi sa att ja.

Hur ser er drömbröllopslokal ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp