Cecilia - Bridezilla to be

Komma i form

Ja sen var det ju det där med träning.. Jag har under en längre tid varit väldigt trött. Trött för att inte solen skiner, trött efter jobbet på vardagar och trött på helgerna efter en jobbvecka. Så det här med kosthållning och motion har definitivt halkat efter. Men nu är planen att försöka börja så att jag får mer energi och så kroppen kan börja må bra igen. Solen skiner dessutom idag vilket gör att lättare. Träningsplanen ser ut på följande sätt, börja springa tre gånger i veckan á 3 km i två veckor för att sedan lägga in längre turer och styrketräning.

På söndag ska jag gå och pröva klänningar för att få lite känsla och se om den modellen på brudklänning jag tänkt är aktuell vilket känns som en morot och motivation till att sätta igång med träningen. Tanken är att gå in i äktenspaket med en frisk kropp och ett friskt sinne. Så jag och fästmannen kommer att träna en heldel tillsammans innan vi säger ja till varandra.


3 km på 23 minuter. Jag sätter en check på dagens springtur.

Trevlig helg på er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp