Cecilia - Bridezilla to be

Komma i form lite mer

LCHF

För snart två veckor sedan började jag med LCHF-kost. Under vintern som varit så har jag tagit kortison morgon och kväll och med det gått upp i omkrets. För att bli av med den vattenvikten har jag valt att plocka bort kolhydrater, kolhydrater binder vätska, och socker. Dom första dagarna kunde jag riktigt känna hur beroende jag är av bägge delarna. Hjärnan skrek efter socker vid vissa tidpunkter och det var på dom tiderna, om jag inte hade något sött hemma, som jag till och med åkte eller gick till affären för att stilla begäret med en sockerkick.

Men nu så här två veckor in så börjar det kännas bättre och jag tycker att jag håller på att återfå min energi. Något som också är en bieffekt av fet kost är halsbränna, den var jag inte beredd på.

Under den här korta tiden har jag inte över huvudtaget gått ut och sprungit. Den ända motionen är Lindy hopen som blev av i onsdags. Det var jätte roligt, dessutom hade vi en väldigt trevlig kväll med våra vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp