Cecilia - Bridezilla to be

Klänningshelgen, fredag

Början

Fredagen började med att jag hämtade min syster Sandra och min systerdotter Ellie på Skurup flygplats. Det var så himla mysig att se dom. Flygresan hade gått bra och vi satte fart hemåt.

Här kommer dom! Någon var visst trött..

När vi var hemma behövde Sandra jobba lite och Ellie, jag och Selma lekte.

Ellie sa fullt ös moster! Nu springer vi med Babbeln.

Flugsmällor var väldigt intressanta men Selma var måttligt road.

När Sandra hade jobbat färdigt åkte vi till Tomelilla för att hämta upp Maja, handla inför helgen och besökta en festlig affär.

Efter detta blev det pizza till middag från en väldigt mysig pizzeria i Lövestad, La Prima Classe. Det blev så klart mycket prat om bröllopet. Vi talade om gäster, klädkod, brudbuketter m.m. Till bröllopet har vi ju bestämt att vi vill ha klädkod frack och när vi diskuterade det ämnet så förstår jag ju att det kan bli bortfall på gästlistan med en sådan klädkod.. Men både jag och Simon vill ha det så vi får helt enkelt se vad som händer. Efter middag och vin var det läggdags för den lilla fröken Lång så hennes mamma nattade henne.

Sovrummet

Under dagen hade Simon samtidigt färdigställt sovrummet genom att sätta golvsocklarna på plats. Medan Sandra nattade Ellie, bar jag, Simon och Maja in säng, sängbord och mitt sminkbord i sovrummet.

Första bilden med sängen på plats och en sovande Semmel.

Här får ni även lite fler bilder på sovrummet från idag nu på morgonen.

Igår fick vi hjälp av Simons syster och sambo att bära in drängaskåpet och bära ut saker från gamla sovrummet och bära in annat.

180 säng! Helt underbart.

Ljuset som kommer in i rummet på morgonen är fantastiskt.

När vi i fredags burit in möblerna kunde jag inte låta bli att ta in kartongen märkt sminkbordet. Började packa upp och även rensa lite samtidigt.

Det här var helt enkelt fredagen, häng kvar på Wedding Stories för att få veta mer om klänningshelgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp