Cecilia - Bridezilla to be

Kaplans konsultation

Idag har jag och min syster varit till Kaplans på Östermalm i Stockholm och haft ett möte med deras guldsmed Malin. Det är alltid lika fascinerande att gå in till dom då jag är något av en skata när det kommer till glittrande saker. Eftersom min förlovningsring är en carmoséring är det väldigt svårt att hitta något som passar. På Kaplans sa dom att det inte är så vanligt att man har en carmoséring som förlovningsring, vilket jag på ett sätt förstår. Det är väldigt svårt att kombinera en vigselring till. Men vi kikade på lite olika jackade modeller som dom hade.

Mycket förväntansfull kände jag mig.

Här har vi dom.

Den första är rundad och den tycker jag inte alls om. Tyckte det var rätt fult. (suddig bild också)

Sen har vi den här som inte är lika rund men inte heller en fullträff. Dom här stenarna är snäppet större än de i min ring så lite lite mindre så det blir samma.

Och slutligen har vi den här som är V-ringad. Det här är min favorit.

Jag gillar att krabborna sitter som på carmosén. Men sen är ju de här stenarna förstora för min ring och min hand för den delen. Så tanken är att det blir kanske 7 eller 9 stenar i samma storlek och kvalité som de i min ring. Sen blir det rödguld i skenan som på min ring och vitguld i fattningen.

Jag visade även Malin en bild på ett par örhängen som jag sett på nätet på 1stdibs.com och bad om kostnadsförslag. Det är smaragder med diamanter runt om i två rader men jag vill ha morganiter så de matchar min ring. Så då är frågan om man ska ha vit och rödguld eller bara röd.. Tycker det är jätteroligt att få matcha min ring. Vill ha massor med smycken och allt i elegant som kan tänkas passar min vackra morganit.

Är verkligen helt tokförälskad i dessa! Tycker att de är en typ av perfektion över dem hela vägen ut i fingerspetsarna.Visst är dom fantastiska!!

 

Efteråt gick jag och syster till Nook på söder och åt en early bird dinner, jättegott och underbart att vara ute så tidigt. <3

 

Tack för i afton och god natt. Imorgon är min sista arbetsdag på HM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp