Cecilia - Bridezilla to be

Inbjudningskorten

Häromdagen var vi och hämtade inbjudningskorten. Dom blev inte riktigt som vi tänkt, eller i alla fall inte som jag tänkt. Tryckeriet skrev ut dem i all hast, och marginalerna runt texten blev fel. Det var billigt och likaså resultatet..

Hjälp

Den här veckan var tanken att vi skulle ha postat alla inbjudningar men så blev inte fallet. I torsdags var vi till Maja och Martin som hjälpte oss att i alla fall skriva alla adresser på kuverten.

Tycker det blev väldigt fint!

Men det här med inbjudningskorten gjorde att vi fick lite panik. Vi båda kände att det var en onödig stress som vi inte ville ha. Vi har nu under veckan letat och kikat på andra alternativ. Senaste tryckeriet,  vi håller på att undersöka arbetar med gamla trycktekniker, riktigt hantverksmässigt! Vi skickade dem en prisförfrågan och vi har bokat in ett möte med dem. Så allt beror lite på offerten om vi har råd eller ej. To be continued..

Huset

Nu under Simons julledighet har vi också fortsatt med huset. Vi har förberett och murat en innervägg i salongen, dragit ledning för två av tre radiatorer och dragit all el. På måndag börjar Simon jobba igen så då drar vi ner tempot på byggandet men näst på tur är att putsa väggarna i salongen! Vår målbild är att kunna sitta och se på film, brodera, sticka, dricka te, spela spel mm i en soffa! Så en god vän till oss gav oss hashtagen #soffa2018, så det jobbar vi för.

Här håller vi på med innerväggen, jag, Simon och min blivande svärfar.

Snart färdigt.

Helt plötsligt när man lämnat rummet en halv minut satt hon där och granskade elritningen för salongen…

#ceciliahjartasimon (våran tagg till bröllopet).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp