Cecilia - Bridezilla to be

Fotograf

Vad händer?

Jo nu ska jag berätta historien om vad som händer med vår fotograf.

Vi hade ju bokat en fotograf som vi kände att vi var nöjda med. Innan när vi började prata om fotograf sa Simon att han hade velat ha en bekant till oss som fotograf från Nederländerna. Jag tänkte då att hon kanske inte ville resa till Sverige och att det skulle vara för dyrt för vår budget. Men så för några veckor sedan berättade Maja, min tärna, att Isis Sturtewagen som hon heter sökte bröllopsfotojobb utomlands. Snabbt som ögat skrev jag till Isis och hon svarade att hon gärna ville fota vårt bröllop (yeay!).

Hon är en fantastisk fotograf som tar både porträtt och fotar bröllop. Hennes bilder är som en blandning mellan konstnärlighet och magi! Hon har en dokumentär inställning till fotografering. Ni måste gå in och kolla på hennes hemsida. Det är via hennes ögon och bildspråk som vi vill minnas våran bröllopsdag.

Vi ska även göra en photo (love) shoot med henne dagen innan bröllopet. Vi tänker att fotograferingen ska vara kring platsen där vi förlovade oss och lite runt om där vi bor eftersom Österlen är så vackert på våren.

I måndags hade vi ett Skypemöte med Isis där vi gick igenom lite om bröllopet och hon berättade om hur allt fungerar. Det var mycket trevligt och jag har en underbar känsla i magen efter igår.

Huset

För övrigt så håller vi på med nya sovrummet förfullt. Simon har putsat alla väggar och murstocken. Simon och hans far har lagt alla golvbjälkar och igår så stadgade han upp golvbjälkarna och jag har målat första lagret färg i taket. Igår isolerade vi golvet i och idag lägger vi in sovrumsgolvet. Sen hoppas jag vi hinner måla taket en gång till i helgen.

Här håller Simon på och stadgar upp bjälkarna så dom inte ska svikta.

Färgen kanske ser blå ut men den är mer åt det gärna hållet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp