Cecilia - Bridezilla to be

En liten checklista

Något att checka av

Sedan sist vi hördes har jakten på bröllopsfotograf varit i full gång. Min syster hade en magisk fotograf till sitt bröllop men som tyvärr är över vår budget. Efter mycket letande med ljus och lyckta har vi funnit en kvinna som vi tror kommer vara en bra matchning för oss. Vi vill liksom ha lite mer än bara en person som är en ”vanlig” bröllopsfotograf. Vi vill ha någon som hade en mer känsla år dokumentations hållet blandat med en konstnär. Fotografen från Sandra och Niklas bröllop är verkligen en konstnär och hon har blivit omnämnd i amerikanska bröllopstidningar = över vår budget. Men Pouline som vi funnit tycker vi är mer än en fotograf, hon har lite mer känsla i sina bilder, förmedlar ett större djup och känns mer konstnärlig. Så ett stort fett CHECK på den! Här är en liten länk till hennes hemsida, www.aasepouline.com

En lite mindre check

Vi har även börjat jakten på ett band. Vi vill ha ett jazzband, vet inte om jag skrivit det innan men vi vill ha, 30-40 tals musik. Som den lindy hop fantast som jag är kontaktade jag Heptown som är ansvariga för mycket Lindy hopevent i Malmö/Lund. Håkan som verkar vara en stor eldsjäl svarade på Facebook och sa att jag kunde maila honom. Han frågade om vår budget och lite om vad vi tänkt oss. Håkan var väldigt positiv och tyckte att för vår budget ska vi nog kunna få något väldigt bra, yeay, så han skulle kolla runt lite och komma med förslag.

Imorgon för övrigt blir det picknick och Lindy dansade i stadsparken i Lund med nära och kära. Det ska bli mycket roligt och trevligt.

Just nu

Färgpulvret som jag ska provfärga med har för övrigt kommit så nu måste jag sätta fart och skaffa allt övrigt så jag kan sätta igång med provfärgningarna.

 

Hemma på gården

På gården går det också framåt. Igår la vi in golvbjälkar i salongen och idag har vi fortsatt det arbetet i form av att få alla bjälkar vågräta. Så vi har jobbat hela förmiddagen med det. Vi ska även börja beställa interiör till nya sovrummet, tapet, golvsockel, dörrfoder mm. Här nedan ser ni vad det ska bli för tjusigt på väggarna.

Från igår när vi förberedde för att lägga in bjälkarna.

 Selma hjälper till med att skälla på oss när vi är för inne i arbetet och glömmer att kasta bollen.

Smygfoto.. 

Yeay, alla bjälkar på plats och vågräta är dom allihopa.

Fågelsjö Gammelgård från Lim och handtryck. Bild från Engelska tapetmagasinet

 

Ja det var väl det för den här gången. Vi hörs snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp