Cecilia - Bridezilla to be

Barbershop och bordsplacering

I helgen hade Simon bokat in sig till barberaren som han ska klippa sig hos på bröllopsdagen. Han gjorde det för att han ville testa och se så att han tyckte de var bra.

Snart 7 veckor kvar

Simon var mycket nöjd med sin barberare och hela upplevelsen på salongen. Han kände att det är en perfekt lyx han vill unna sig. Det blir att han och hans tre marskalker som åker till Malmö på morgonen för att snygga till sig på d-dagen.

 

Min lördag

Själv bestämde jag mig för att ta tag i bordsplaceringen medan Simon var borta i Malmö. Så jag skrev upp alla namn på A4 papper och klippte ut dem.

Jag la sedan ut alla namn i olika kategorier, min familj, Simons familj, mina vänner, mina vänner från Sätergläntan, Simons vänner, Simons kollegor och våra gemensamma vänner.

Men sen tog det stopp, för min kära blivande man ville ju också så klart vara med och göra bordsplaceringen. När Simon kom hem kunde jag inte bärga mig längre så vi satte oss och började pussla.

Vi började med att försöka dela in vilka vi visste skulle sitta bredvid varandra och sedan vilka dom i sin tur skulle ha vid sin sida. Så det blev små öar med grupper som vi till sist byggde ihop till våra långbord. Att göra bordsplaceringen tog ändå inte så lång tid som vi hade trott. Det kommer eventuellt att komma till lite ändringar men det löser vi när dom kommer.

 

Bonus

Sandras tärnklänning blev färdig så långt som den kan bli färdig nu. Hon är ju både min Maid of honor och vår Toast madame så att får sy en klänning till henne känns jätteroligt!

Till klänningen ska hon bära dessa snyggingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp