Cecilia - Bridezilla to be

Att göra-listor och fotovägg

Att göra

Igår blev min klänning så gott som färdig så när som på att jag måste skaffa pyttesmå hyskor och hakar och sy i knäppningen på klänningen.

Idag ska jag även sy på tyg på krinolinen som är under så den kapslas in av bomullstyg. Den är köpt från jenjenhouse så den är i 100% polyester och jag vill att det ska vara något trevligare som syns ifall att den skulle skymta fram. Annars idag ska jag hämta pralinerna på chokladfabriken och vi ska hämta vår fotograf i Ystad. Dör i mellan ska jag också frisera Selma lite så hon också är fin för helgen.

Simon och jag skrev att göra-listor igår kväll på allt som är kvar att göra dag för dag. Ikväll kommer också min familj så dom kommande mornarna blir det familjemöte och titta på listorna på vem som gör vad den dagen.

 

Fotoväggen

Igår kväll fick vi hjälp av Ida och hennes käresta att tapetsera fotoväggen Simon byggt. Det blev superbra! Här får ni en bild på den ^^,

 

Just vädret här är verkligen underbart just nu!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp