Cecilia - Bridezilla to be

Äntligen rätt färg!

Som jag skrev sist så hade jag beställt 14m siden organza i en rubber pink. Nu här i mellandagarna dök det upp ett paket på posten.

Rosa <3

I paketet var det gröna tyget till tärnklänningarna och organzan! Det första jag gjorde var att ta fram Valentinoskorna för att se hur dom rosa färgerna passade ihop. Helt magiskt så är det samma färg!! Waaahh ni kan inte förstå min lycka att det äntligen har blivit rätt färg!

Ni ser hur prefekt det är!

Det var dock bra att jag tog i från tårna med tygmängden för den kommer absolut behöva dubbleras.

Den kommande veckan ska jag göra ändringarna på min systers tärnklänning och så ska jag sätta igång med att göra mönster på min klänning. Jag har bestämt mig för att jag ska testa att konstruera och sy upp toile på två olika modeller. Vill vara helt hundra på att modellen jag väljer är perfekt för min kropp.

Det gröna sammetstyget till tärnorna.

Min kropp

För övrigt så vill jag dela med mig av att jag under hösten och vintern har gått ner 9 kilo. Jag hade lagt på mig vikt av att jag var i en tillvaro jag inte trivdes med plus intag av kortisonspray för min ansträngningsastma. Ett plus ett blev 2, 3, 7, 9 kilo extra. Jag trivdes inte längre i min kropp och beslöt mig därför i slutet av sommaren för att äta lchf. Det har fungerat fantastiskt bra och jag har mått mycket bättre i både kropp och själ.

Jag och Simon håller dessutom på och tränar hemma. Vi är på träningsvecka 5 av 12 och vi kommer hinna börja på en andra omgång av programmet innan bröllopet. Älskar att känna att min kropp blir fysiskt starkare, det gör även att mina ryggproblem blir färre.

Jul och nyår

Julen spenderade vi med Simons familj hemma hos Simons mor. Vi stannade över där i två dagar, mös, åt mat, stickade och såg på film. Under mellandagarna for vi upp till Stockholm för att hälsa på min familj. Det blev också mycket ätande och mysiga stunder. Väl tillbaka hemma igen var det dags för Nyårsafton som vi spenderade med vänner på en fest med extra allt. Vi åt magiskt god mat, dansade under en discokula och drack drinkar.

 

Så gott nytt år på er alla, i år händer det. Vi ska gifta oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp