Cecilia - Bridezilla to be

Äntligen löst kyrka..

Så nu har hela kyrkdelen fallit på plats. Jag berättade ju att vi skulle iväg och kika på Vanstad kyrka. Vi var där fem i nio i torsdags och kl 9 var tiden vi hade avtalat med vaktmästaren. När klockan slog nio såg vi två personer komma som vi eventuellt trodde kunde vara vaktmästaren. Men ingen kom så då väntade vi lite till. Tio över gick Simon och knackade på församlingshemmet där de båda männen gått in. Mycket riktigt var den ena av dem vaktmästaren och de satt och fikade.. Han sa till Simon att han ”bara” skulle fika klart. Vi väntade ytterligare 10 minuter och då började vi känna att det kändes som ett skämt. Vi beslöt oss för att gå och jag gick mot bilen och Simon gick för att säga till att vi tyckte det var oförskämt och att vi inte var intresserade längre. Vaktmästaren hann komma ut och möta Simon med lite undanflykter. Simon sa att vi inte var intresserade längre och att vi gifter oss någon annan stans. Inte för att det gör något om den man ska möta råkar bli sen men när vederbörande sitter och fikar..*Suck*

Tranås kyrka

Efter den incidenten ringde jag till vaktmästaren för Skåne-Tranås kyrka, vår hemkyrka, och jag talade med Benny som var mycket trevlig. Morgonen därpå åkte vi till Tranås kyrka och mötte Benny som släppte in oss så vi fick titta på kyrkan. Det var ju självklart att vi skulle gifta oss här. Vi ringde pastoratet på en gång när de öppnat för dagen. Både den dag och klockslag vi vill ha var ledig! Det var nog meningen att det skulle bli så för äntligen är kyrkan bokad, igen..

Det känns jättebra att vi ska gifta oss i Tranås eftersom det är här vi bor. Dessutom är det en mycket vacker kyrka. Förstår inte riktigt hur den kan ha undgått oss innan.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp