Cecilia - Bridezilla to be

Alla hjärtansdag

I förra veckan hämtade jag våra 1800-tals inbjudningarna , så himla roligt. I torsdags kväll satt jag och min syster och lackade igen alla inbjudningar. På fredagen la jag äntligen inbjudningarna på lådan och den här veckan har svaren börjat trilla in! HURRA och puhh! Nu känns det som att det faktiskt är på riktigt. Varje gång det trillar in ett ja så blir jag super glad plus att det pirrar lite i magen. Det känns lite som att jag hade kunnat sitta framför datorn och glo till alla svarat. Vill veta NU, kan knappt hejda mig! Så hallå alla eventuella gäster som läser detta och inte svarat. Svara nu tack! OK. Bra.

Bröllopsinbjudningar in the making

 

Här är plattan med blytyperna.

Inbjudningar i tryck.

På den här fina maskinen är inbjudningarna tryckta.

Och slutligen dutuuruduuuuu! Inbjudningarna!

Bokstäverna är nedsjunkna i pappret och när man tar på det kan man känna nivåskillnaden 😀 

Brudklänningen

Ja det här med min brudklänning.. Jag insåg att det var för svårt att drapera typ på mig själv medan jag försökte tycka något. Så som tur var hittade jag en nätauktion med två st provdockor. Någon dag senare var dom mina och igår hämtade jag och min mamma dem. Redan idag vet jag vilken riktning jag vill ta med klänningen och har börjat konstruera. Så idag skall det även bli en toile på den så jag kan börja jobba med den. Det är väldigt skönt att jag gör det nu för min mamma är här nere i Skåne och hälsar på. Måste passa på när jag har henne här och få smakråd ^^.

Inne i min ateljé ^^

I morgon ska vi fara till Köpenhamn till en tygaffär som har massor av underbara ylletyger, spetsar och mycket mer. Målet med den resan är att finna spetsar till klänningen. Då jag är ute efter något väldigt specifikt har det varit väldigt svårt att finna det på nätet. Jag vill ha en bakgrundsspets som har ett tätt intemönster. Med intemönster menar jag att den ska vara väldigt tät i mönstret. Motivet ska vara rätt diffust för att spetsen ovanpå ska få tala. Det ska bli som ett täckande lager på det rosa tyget så klänningen känns lite vitare.

Slöjan

Igår fick jag också tummen ur och beställde spets till min slöja. Det känns jätteskönt för jag har velat fram och tillbaka om vad jag vill ha för spets. Men nu är beslutet är taget. Ett puhh får den också.

Simon är uppe i Norrland med jobbet och efter Köpenhamn ska vi hämta honom på jobbet. Han har varit borta i en och en halv vecka nu.

Men glad alla hjärtans dag på er! Bröllopet börjar faktiskt ta form, bara tre månader kvar nu, iiihh!

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp