Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, Fotograferingen del 2

Det blir många bilder att hänga på väggen

Här kommer nu nästa del av vår bröllopsfotografering med Isis Sturtewagen.

Det var verkligen en magisk stund vi hade under fotograferingen. Det var intimt och vi hade jätteroligt med Isis. Hon var verkligen magisk på att dirigera och som ni ser fånga ljuset!

Sedan var det dags för oss att ansluta till våra gäster.

No Responses

Vår bröllopsdag, Fotograferingen del 1

Vi tog en liten omväg till slottet som gick i halvvägs bort till vår gård till ett blommande rapsfält. Dagarna innan hade Simon och Isis varit ute på tur och kika på platser till fotograferingen.

Första anhalten ett rapsfältet som stod i full blom.

Sedan for vi vidare mot slottet i den gamla vackra bilen. För övrigt så önskar jag mig en sådan efter det här! Väl framme tackade vi av vår chaufför och ägaren till bilen. Sedan smet vi alla tre, jag, Simon och Isis, in bakom ett hörn så ingen av gästerna skulle hinna se oss. Eftersom vi efter fotograferingen skulle göra vår entré som man och hustru genom barockträdgården.

No Responses

Vår bröllopsdag – Ut genom portarna

Efter vigseln

Jag och Simon tågade ur kyrkan och portarna stängdes bakom vår rygg. Sedan skyndade vi oss runt kyrkan och in på prästkammaren. Där väntade vi till alla gäster hade gått ut.

Inne i kyrkan igen fick vi då chans att tacka den fantastiska kvartetten som spelat för oss. Vi gick fram till portarna och Benny frågade om vi var redo.

Där stod alla gäster uppradade och vi flanera igenom medan ett regn av blomblad kastades. Det var verkligen magiskt att all hade samlats där och nu hurrade för vår ära.

Nu fick vi hälsa på alla våra gäster som en och en kom fram till oss och gratulerade.

Min Jessica <3

Min mor <3

Simons far och hans sambo Ingrid <3

Syster och systerdotter <3

Små kusiner <3

Av Simons Mor, Ida och Jimmy fick vi i present att ta oss till Kronovall i en vacker gammal T-Ford. Så efter alla gratulationer var det dags att fara med Forden och vår fotograf Isis.

 

No Responses

Vår bröllopsdag, Vigseln

Vår vigsel

Dörrarna öppnades och där inne satt alla våra gäster och väntade, dom hade samlats där för våran skull. Sandra, Maja och Jessica började skrida in längs altargången till det ljudande brudestykke som vi så noga valt ut. Jag och pappa gick efter. Det var så roligt att se alla, fast jag inte hade tid att möta alla med min blick.

Min blick drogs till min blivande man som stod där uppe vid altaret. Jag var tvungen att värja mig med allt jag hade för att inte börja gråta allt för mycket, där av minen på bilderna. Men det var ändå magiskt, han den helt fantastiskt underbara människan som jag tillslut funnit i mitt liv, han skulle nu bli min make.

Han är så otroligt stilig min underbara man!

Nu stod vi äntligen här tillsammans och lovade varandra evig trohet, att alltid älska och ta tillvara på varandra. Det kändes som att vigseln gick jättefort, vilket vi också blivit varnade om innan av när och kära. Efter brudstycket inledde vi ceremonin med en psalm och efter började vår präst Jesper att inleda.

Simons familj <3, eller snarare vår familj

Efter läste Simons syster Ida en dikt ur bibeln, hon hade övat in den innan och den flöt på mycket vackert. I Idas arbete talar hon ofta in för grupp och det märktes verkligen för det var jättefint talat.

Mor och far <3

Jesper välsignade oss, våra ringar och vårt äktenskap

Hela vigseln avslutades med ytligare en psalm och snart skulle vi ta våra första steg tillsammans som äkta makar till yttligare ett Norskt brudstycke.

 

No Responses
Upp