Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, Middagen del 1

Mat!

Ja som sagt nu var det middagsdags. Alla gäster fick ta sig en titt på bordsplaceringstavlan för att se vart de skulle sitta och med vem. Vid det här laget började vi bli ganska hungriga p.g.a. alla endorfiner som flög runt kände vi inte av någon hunger förrän nu.

Det var jättekul att få se alla våra vackra gäster ta plats i empirsalen som var smyckad i vår bröllopsskrud. Alltså ni förstår ju att det finns så mycket bilder från hela den här dagen så jag tror nästan middagen kommer bli i tre delar. Men vi får se.. har lite svårt att bara välja några att visa er när det finns så många vackra och fina bilder ^^.

Middagen introducerades av vårt toastmasterpar Sandra och Rikard. Dom spelade I got a feeling med Black Eyed Pees. Därefter hälsades alla välkomna, de berättade vilka dom var och hur dom kände oss med full baluns. Givetvis kombinerat med all praktisk info som man kunde tänkas behöva för aftonen. Tror alla kände sig riktigt välkomna och att det skulle komma att bli en super rolig afton.

Under presentationen började personalen servera vin för att strax därpå få ut förrätten.

 

1 Kommentar

Vår bröllopsdag, En salut från brudparet

Mer kanon?

Under minglet kom våra kära vänner Johan och Peter, som avfyrat saluten med medeltidskanonen ‘Gertrud’, och frågade om vi ville avfyra en laddning. Det ville vi såklart göra!

Alla gäster samlades återigen på framsidan av slottet för att se på när vi avfyrade Gertrud.

Vi fick en säkerhetsgenomgång och sedan var det dags att ladda kanonen. Givetvis är det inte riktiga kanonkulor som avfyras utan en påse mjöl.

Öronpropparna i.

Veken tänds!

Som ni ser blev det så att säga en jädra smäll! Det var jätteroligt att få vara med och avfyra Gertrud då varken jag eller Simon hade gjort det innan. Nu var det sedan dags för middag!

Inga kommentarer

Vår bröllopsdag, Mina tärnor

Mina klippor

 

Dom här tre kvinnorna bakom mig på bilden hade jag den här dagen inte klarat mig utan. Dom var ett fantastiskt stöd och hjälpte mig att fixa allt småfix som var kvar när vi kom till slottet. Det var en ära att ha dom med.

Och bara se hur otroligt snygga dom blev i sina mörkt emeraldgröna sidensammet klänningar! Dom var pricken över I:et. Jag älskar verkligen den här sammeten, den var lätt värd alla stygn jag var tvungen att sy förhand på Sandras klänning.

På tal om Sandra. Min älskade syster, made of honor, bästa vän, toastmadame och den underbaraste människan jag känner. Utan henne hade det inte blivit någon bröllopsdag för oss, i alla fall inte så bra som den blev. Hon projektledde oss igenom med- och motgångar med framgångar och elegans. Hon trollade magiskt fram tyget till min brudklänning och fick slåss med en hel flygplansbesättning på köpet, Jessica hjälpte också till <3 ^^. Men ett stort tack till dig som är min klippa inte bara den här dagen utan alla dagar. Och inget kan skilja oss åt!

<3

Foton av Isis Sturtewagen.

 

Inga kommentarer

Vår bröllopsdag, Kanonmingel

Eller snarare kanon och mingel

Alla var samlade på slottets framsida och vi kom gående genom trädgården och in i slottet för att gå ut på andra sidan. Vi fick varsitt glas bubbel i handen och vi möttes av allas glada ansikten. Sedan utbringades brudskålen.

Till brudskålen fick vi sedan rikta vår uppmärksamhet mot våra vänner som hade laddat vår medeltidsförenings lilla kanon. Ett dundrande salutskott sköts i vår ära!

Nu mingel!

Sedan var det dags att be ge sig till baksidans barockträdgård för lite mer minglande och snittar! Det kom inte en stund för sent. Nu var både jag och Simon lite trötta och väldigt sugna på att få umgås med alla våra gäster.

Personalen på Kronovall var verkligen helt fantastisk, ingen hade någonsin ett tomt glas. Dom var underbara!

Det var verkligen helt underbart att få hänga med alla vänner och familj i den fantastiska trädgården. Vi kopplade av och all nervositet som tidigare ägt rum innan vigseln försvann. Vi gav oss hän till varandra, allt planerande och alla förberedelser vi gjort och alla underbara människor så klart.

Alla bilder i det här inlägget är tagna av ingen mindre än ^^, Isis Sturtewagen.

 

 

1 Kommentar
Upp