Cecilia - Bridezilla to be

Vår bröllopsdag, En salut från brudparet

Mer kanon?

Under minglet kom våra kära vänner Johan och Peter, som avfyrat saluten med medeltidskanonen ‘Gertrud’, och frågade om vi ville avfyra en laddning. Det ville vi såklart göra!

Alla gäster samlades åter igen på framsidan av slottet för att se på när vi avfyrade Gertrud.

Vi fick en säkerhetsgenomgång och sedan var det dags att ladda kanonen. Givetvis är det inte riktiga kanonkulor som avfyras utan en påse mjöl.

Öronpropparna i

Veken tänds!

Som ni ser blev det så att säga en jädra smäll! Det var jätteroligt att få vara med och avfyra Gertrud då varken jag eller Simon hade gjort det innan. Nu var det sedan dags för middag!

No Responses

Vår bröllopsdag, Mina tärnor

Mina klippor

 

Dom här tre kvinnorna bakom mig på bilden hade jag den här dagen inte klarat mig utan. Dom var ett fantastiskt stöd och hjälpte mig att fixa allt småfix som var kvar när vi kom till slottet. Det var en ära att ha dom med.

Och bara se hur otroligt snygga dom blev i sina mörkt emeraldgröna sidensammet klänningar! Dom var pricken över I:et. Jag älskar verkligen den här sammeten, den var lätt värd alla stygn jag var tvungen att sy förhand på Sandras klänning.

På tal om Sandra. Min älskade syster, made of honor, bästa vän, toastmadame och den underbaraste människan jag känner. Utan henne hade det inte blivit någon bröllopsdag för oss, i alla fall inte så bra som den blev. Hon projektledde oss igenom motgångare med framgångar och elegans. Hon trollade magiskt fram tyget till min brudklänning och fick slåss med en hel flygplansbesättning på köpet, Jessica hjälpte också till <3 ^^. Men ett stort tack till dig som är min klippa inte bara den här dagen utan alla dagar. Och inget kan skilja oss åt!

<3

Foton av Isis Sturtewagen.

 

No Responses

Vår bröllopsdag, Kanonmingel

Eller snarare kanon och mingel

Alla var samlade på slottets framsida och vi kom gående genom trädgården och in i slottet för att gå ut på andra sidan. Vi fick varsitt glas bubbel i handen och vi möttes av allas glada ansikten. Sedan utbringades brudskålen.

 

Till brudskålen fick vi sedan rikta vår uppmärksamhet mot våra vänner som hade laddat vår medeltidsförenings lilla kanon. Ett dundrande salutskott sköts i vår ära!

Nu mingel!

Sedan var det dags att be ge sig till baksidans barockträdgård för lite mer minglande och snittar! Det kom inte en stund för sen. Nu var både jag och Simon lite trötta och väldigt sugna på att få umgås med alla våra gäster.

Personalen på Kronovall var verkligen helt fantastisk, ingen hade någonsin ett tomt glas. Dom var underbara!

Det var verkligen helt underbart att få hänga med alla vänner och familj i den fantastiska trädgården. Vi kopplade av all nervositet som tidigare ägt rum innan vigseln. Vi gav oss hän till varandra, allt planerande och alla förberedelser vi gjort och alla underbara människor så klart.

Alla bilder i det här inlägget är tagna av ingen mindre än ^^, Isis Sturtewagen.

 

 

No Responses

Vår bröllopsdag, Fotograferingen del 2

Det blir många bilder att hänga på väggen

Här kommer nu nästa del av vår bröllopsfotografering med Isis Sturtewagen.

Det var verkligen en magisk stund vi hade under fotograferingen. Det var intimt och vi hade jätteroligt med Isis. Hon var verkligen magisk på att dirigera och som ni ser fånga ljuset!

Sedan var det dags för oss att ansluta till våra gäster.

No Responses
Upp