Bröllopsbloggen

Wedding Stories gästade Aftonbladet Morgon igår

Ni har väl inte missat att Wedding Stories egna bröllopsexpert Sandra Lång, nämligen jag själv 😉 gästade Aftonbladet Morgon igår morse.

Detta med anledning av dagens stundande prinsbröllop i Storbritannien mellan Prins Harry och Meghan Markle. Aftonbladet hade en reporter på plats i London och lämnade sedan över till oss i studion där jag befann mig tillsammans med programledare Maria Bjaring, Amie Bramme Sey och Nina Campioni.

Vi pratade dels om dresscode, vilka färger bör man undvika på ett bröllop, hur ska man göra för att orka med en lång bröllopsmiddag och får man hålla spontan tal med mera?

Ni får helt enkelt kika på klippet för att få svar på dessa frågor, om ni inte reda lusläst Wedding Stories för då har ni ju koll på vad som gäller. Superkul och hedrande att få frågan om att vara med, inte minst nervöst också för den delen.

Så här glad var jag över att hemma sen. Fatta att jag precis gjort en direktsändning. Typiskt bra grej att stryka på bucketlisten. Älskar tv-smink btw! Sådan lyx att både hår och smink höll sig hela dagen sedan. 

Vilka kommer titta på prinsbröllopet idag? Jag kommer åtminstone se vigseln plus försöka få en skymt av gästerna och deras respektive klädsel. Spännande är bara förnamnet!

 

Ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp