Bröllopsbloggen

Wedding Fair Sthlm

Under helgen som var besökte Wedding Stories bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm som ägde rum den 28 januari 2017. Wedding Fair Sthlm var säsongens andra bröllopsmässa.

En personlig och trevlig bröllopsmässa

Wedding Fair Sthlm som ägde rum för andra året i rad är tillskillnad från övriga stora bröllopsmässor mycket mer personlig och intim där Lisa som är initiativtagare till mässan personligen står och hälsar alla besökare välkomna.

På Wedding Fairs hemsida kan man läsa att mässan kom till då Lisa själ ställde ut på en stor bröllopsmässa och kände att hon försvann i mängden bland alla utställare. Dessutom var det kostsamt att vara med utan att det i slutänden gav något.

Vi kan bara hålla med om allt detta och under helgens mässa kände man sig som besökare sedd och välkomnad.

I entrén bjöds alla på ett glas alkoholfritt rosé bubbel och de hundra första besökarna fick varsin liten goodiebag. Goodiebagen innehöll främst olika visitkort och reklam för utställarna men också några rabattkoder och en lite macaron. Alltid uppskattat oavsett.

Utställarna är inte så många men de som är där känns verkligen duktiga på det de gör. En tanke med mässan är att utställarna inte ska vara direkt konkurrerande med varandra heller utan alla ska erbjuda något unikt som karaktäriserar dem. Två fantastiska utställare som vi sprang på var Blomsterverket och Thoras tårtor.

Vad vi också gillar med denna mässa är att det är lätt att få en överblick och utställarna tar sig tid att prata med besökarna på ett mer avslappnat sätt än på de stora mässorna.

Fri entré

Ett stort plus är också att det för oss som besökare är fri entré. Bröllopsindustrin tjänar ändå så pass mycket pengar på alla brudpar så det känns fint att denna mässa handlar om något annat även om förhoppningen såklart är att det i slutändan ska leda till en försäljning.

Som sagt utställarna ska inte direkt konkurrera med varandra vilket gör att alla erbjuder något unikt. Man kan ändå säga att utställarna var indelade i olika kategorier. Några av dessa kategorier var;

Lokaler: bla Nio rum som mässan höll till i, Hesselby slott , Ulfsunda slott (en personlig favorit).

Fotografer: Jennie Kumlin, Kongsmark foto, Sharingbox.

Dekorationer: Rental Stories som hyr ut fantastiskt porslin, möbler och annan dekor som kan tänkas behövas.

Mat och dryck: bla Thoras tårtor, Blond Event & Catering.

Musik: bla Lisas Bröllopssång, PartyStockholm (DJ).

Kläder: bla Ateljé Stass, Birger Jarls under, Simbra siden.

Wedding Fair Stockholm är en trevlig och intim liten mässa där mötet med de utställare som finns känns personligt och varmt. Det känns som att både utställare och arrangörer har hjärtat på rätt ställe och verkligen älskar bröllop.

Vacker dukning från Rental Stories.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp