Bröllopsbloggen

Vår bröllopsbok

Wedding Stories har kollat närmare på Vår bröllopsbok, av Nicotext. Vår Bröllopsbok är precis som namnet antyder en bok där ni själva fyller i information om och kring ert bröllop. Den fungerar som er alldeles egna minnesbok både över själva bröllopsdagen, då sista delen av boken fungerar som en gästbok där era gäster kan lämna hälsningar till er, men också över själva bröllopsplaneringen. Era känslor och tankar över hur ni kände just där och då när ni var uppe i att planera er stora dag. Ett litet minnesdokument som ni kommer älska att se tillbaka på. Vi gillar också de avsnitt där ni får fylla i hur ni träffades, och annat som man finner är viktigt just vid den tiden i livet.

En väldigt fin bok där ni själva skapar ert unika innehåll. Får vi bestämma tar ni fram denna bok i samband med er bröllopsplanering, det kommer både förgylla och underlätta i planerandet.

Tävling

Wedding Stories har fått möjlighet att lotta ut ett exemplar av Vår Bröllopsbok till ett av våra blivande bröllopspar. Det enda ni behöver göra är att följa oss på Instagram , gilla inlägget och tagga två vänner som ni tycker borde följa oss.

Vinnaren utses den 19:e april. Lycka till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp