Bröllopsbloggen

Vår 2:a bröllopsdag

Tiden springer iväg och jag hinner knappt med mig själv än mindre denna blogg. Nu tänkte jag försöka mig på en uppsträckning, av mig själv alltså. Har var liite väl mycket på jobbet nu men det borde lugna ner sig något. När jag väl kommit hem från jobbet om kvällarna är det en liten tjej som saknat sin mamma väldigt mycket. Dessutom vill denna lilla tjej vill vara vaken exakt lika länge om kvällarna som sin mamma. Ej en så lätt ekvation då.

Jag och min man firade 2-årig bröllopsdag i tisdags. Vår första bröllopsdag firades inte riktigt då jag var höggravid och sjukskriven så denna bröllopsdag firades desto mer.

Heja oss <3

Hade inte riktigt räknat med detta firande, hade räknat med ett firande men inte av denna rang så att säga. Jag cyklade iväg till jobbet på morgonen och vi hade tidigare bestämt att vi skulle äta lunch tillsammans, jag och min lilla familj. De skulle komma och möta mig vid jobbet. Eftersom vi hade bröllopsdag ville jag vara extra fin och tog på mig min Kristallen klänning som jag inte hade på Kristallen.

Jag jobbar med tv-produktion, vet inte om jag sagt det. En gång om året är det stor firmafest, aka Kristallen. Gick av naturliga skäl inte förra året due to mitt höggravida tillstånd osv. I år hade jag inget att ta mig så jag gick loss på två klänningar varav den ena användes därav min Kristallen klänning som inte användes på Kristallen. Låång utläggning. Ska komma till saken nu.

Blev bortrövad

Niklas ringde när han stod utanför kontoret men han hade inte med sig lill skrutten utan vi skulle tydligen ut själva. Eftersom han är föräldraledig är inte vardagsklädseln skjorta längre men där stod han uppklädd med världens finaste leende. Fick reda på att jag skulle skynda mig för vi hade visst en tid att passa. Jag sa att då får jag väl göra klart det jag håller på med sen men icke sa han du ska inte tillbaka mer idag. Nähe sa jag och fick reda på att han hade konspirerat med mina kollegor.

Vi skyndade bort till vad som visade sig vara Miss Voon där vi åt lunch. Efter lunchen skulle vi vidare och Niklas slussade mig runt på Östermalm tills vi kom fram till vår bil.

Vi åkte förbi diverse ställen som jag tänkte han skulle svänga in vid men vi åkte förbi allihopa.

En timme senare var vi i Västerås och checkade in på nyöppnade Steam Hotel som är en gammal ångfabrik som renoverats på ett helt fantastiskt sätt. Det är på riktigt det snyggaste/coolaste hotell jag bott på och då har vi ändå bott på hotell en hel del. Allt, varenda detalj var så otroligt genomtänkt.

Vårt rum hade sjöutsikt och när vi var incheckade öppnade vi en flaska bubbel innan vi svirade om till morgonrock och tog hissen upp till deras spa.

Peppad morsa!

Vi hoppade i utomhuspoolen med varsitt glas bubbel och njöt av utsikten över vattnet. Fatta lyxen för småbarnsföräldrar att checka in på ett hotell en vardag och bara njuta och koppla av och få sova själva utan en bebis som sover på tvären mellan en.

Efter några timmar på spaavdelningen gjorde vi oss i ordning för kvällen och tog en drink i takbaren innan vi åt middag nere i restaurangen.

Vi avslutade kvällen vid brasan mellan restaurangen och lobbyn där vi spelade spel. Jag förlorade både i fyra i rad och i pingis. Har plockat drömvinsten vad gäller man så gjorde inget.

Hade ett magisk bröllpsdag som jag kommer leva länge på. Romantisk man va!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp