Bröllopsbloggen

Toastmadame

Nästa år ska vi på inte mindre än 1, 2, 3, 4 bröllop! På två av dessa ska jag vara toastmadame och på ett ska jag vara made of honour (horror). Ett av bröllopen går dessutom av stapeln utrikes, i underbara Italien. Hur fantastiskt härligt och romantiskt! Vi kommer behöva prata om mer om vad man ska tänka på som både toastmadame och tärna framöver. Håll tillgodo med dessa råd så länge.

De som ska gifta sig är min kära syster, aka Bridezilla to be som ska få sin Simon, en av mina bästa vänner Ebba ska få sin Erik, min kusin André ska gifta sig med sin Lovisa  och vår vän Jonathan ska äntligen få sin Emma. Det kommer bli ett kärlekens år. Min bästa vän har också förlovat sig så ser fram emot ytterligare ett bröllop. Heja kärleken.

Att bero på kärleken så var jag och mini me på Österlen förra helgen och förberedde inför min systers bröllop i maj. Eller just denna helg kanske jag inte förberedde så mycket. Vi skulle kolla på  mönster till klänningar och göra toiler. En toile är för er som inte vet en provklänning eller ett provplagg. Man gör ett mönster och klipper ut i ett billigt tyg för att kunna kolla på passform osv och göra ändringar innan man syr i det riktiga och ofta dyra tyget man sen ska bära. Fiffigt va. Kan bara säga att min toile blev sjukt snygg och jag skulle inte ha något emot att bära den såsom den är.

Sneak peak här.. Vad tycker ni!?

Jag älskar den i alla fall. Kommer bli i mörkgrön sammet. Hur snyggt. Önskar den var klar nu =)

Bride to be och brudtärnor

Finaste syster med fästis

Work in progress.. Brudtärneklännignar på g.

Summan av kardemumman hade vi en jättehärlig helg med massa skratt och en del vindrickande. Att bero på kardemumma så köpte jag med mig fantastiska chokladtryfflar hem från Österlen chokladfabrik där två av dem var smaksatta med just kardemumma. Så otroligt goda att alla tryfflar tog slut dagen efter jag var hemma. Får be syrran skicka hit några på posten tror jag bestämt.

Hoppas alla haft en härlig helg. Här i Stockholm har det varit en mild helg vädermässigt och vi har promenerar Söder runt och avslutat med fisch tacos och kompishäng. En bra helg med andra ord. Nu te sedan Zzzzz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp