Bröllopsbloggen

SVT söker par som ska gifta sig

Planerar ni att gifta er i augusti eller september? Kanske har era planer påverkats av Corona och ni fått tänka om. Har ni inte bokat någon bröllopsfotograf ännu? Om svaret på dessa är ja tycker jag ni ska läsa vidare.

I en ny programserie om 6 avsnitt kommer vi få följa ett gäng bröllopfotografer i deras arbete. SVT söker därför blivande bröllopspar om skulle vilja vara med i programmet och få sin dag dokumenterad av någon av dessa bröllopsfotografer såväl som av ett TV-team. Obs gäller bröllop i augusti och september.

Skicka in er ansökan på brollopsfotograferna@svt.se tillsammans med lite information om er själva. Glöm inte nämna ert planerade bröllopsdatum och vart ert bröllop kommer gå av stapeln.

 

3 svar till “SVT söker par som ska gifta sig”

 1. Hej,
  Mitt namn är Mari, 38 år och ska den 31/7(vet att ni sökte aug och sep men tänkte att det nästan är aug 🙂 ) äntligen gifta mig med min älskade Gustav, 37 år.
  Vi bor i Sunne med våra 2 gemensamma barn(3 & 5 år) och varannan vecka med Gustavs 3 barn(10, 13 & 15 år).
  Vi träffades genom match.com 2014(jag bodde då i Sthlm), köpte hus 2015, fick barn 2016 & 2018 och förlovade oss 31/7 2019. Så allt har gått fort vilket verkligen bevisar våran kärlek till varandra.
  Vigseln kommer att vara i Västra Ämterviks kyrka med mingel, middag och fest på Sillegården som är gångavstånd ifrån kyrkan, det kommer även att vara en grillkväll med mingel där kvällen innan.
  Vi hoppas och tror att bröllopet kommer att bli av, vi kommer att köra på som att det blir av och att ha is i magen till mitten på Juli för att ta ett slutgiltigt beslut. Hoppas ni vill vara med på våran resa!

  • Mari, vilken fin historia. Om du inte redan gjort det, testa gärna att maila SVT direkt på mailen ovan. Stort lycka till. Bästa hälsingar Sandra

 2. Hej äntligen blir det av vi ska gifta osd 7/8 i Örebro först en kyrka Längbro o sen fest på svampen i Örebro skybar uppe på höjden så coolt .Vi har väntat 1/5 år då pandemin var ivägen .Skulle va kul om ni ville va med ring o prata så får vi berätta !Bara en vecka kvar så spännande 0793372148 ärmitt nr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp