Bröllopsbloggen

Så vet du om du blivit en Bridezilla

Att bli stressad inför sitt bröllop är helt naturligt men i vissa fall övergår stressen till något maniskt. Tålamodet tryter och du kan inte koppla bort ditt bröllop en sekund. Wedding Stories har koll på tecknen som talar om huruvida du blivit en Bridezilla eller ej.

♥ Folk i din närhet vågar inte säga vad de tycker av rädsla för att du ska bli arg.

♥ Om inte din fästman eller fästmö visar intresse för bröllopet och bröllopsplaneringen minst en gång om dagen ligger han eller hon riktigt illa till.

♥ Samtidigt som du vill att din fästman eller fästmö ska ha ha egna tankar och åsikter om bröllopet förfasas du över tanken på den dag som de inte överensstämmer med dina.

♥ Din fästman eller fästmö låtsas sova när du kommer hem.

♥ Du blir arg för minsta lilla. Fattar inte folk hur viktigt ditt bröllop är!? Du anser dig inte ha tid med en massa dumma frågor utan tänker lös problemet och använd inte mitt namn i onödan.

♥ Du vill slå något hårt i huvudet på personer som säger att allt löser sig.

♥ Alla samtal slutar upp i att du pratar om ditt bröllop oavsett om det handlar om att svara på frågan huruvida du vill gå på aw eller om om vems tur det är att dammsuga.

Känner du igen dig i dessa påståenden kan du klassa dig som en Bridezilla och vi ska därför ge dig några råd du med största sannolikhet inte vill ha. Förutom att allt löser sig, för det gör det alltid, så är den enda som kommer se eventuella ”missar” och veta att allt inte blev som det var tänkt du själv. Dina bröllopsgäster har ingen aning om vad som var tänkt från början och kommer inte lägga märke till dessa små saker. Så länge dina gäster inte bryr sig är vårt råd att du inte heller ska göra det.

Glöm inte att det viktigaste är att du denna dag kommer få säga ja till ditt livs kärlek och det är ju faktiskt vad bröllopet egentligen handlar om, inte att servetterna har exakt korrekt nyans av vitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp