Bröllopsbloggen

Så påverkade Corona vårt bröllop

Foto Jonathan Bosson.

I ljuset av Covid 19 valde Frida och Victor att boka om sitt bröllop. Istället för en stor fest med 130 gäster blev det en liten och intim uthomhusvigsel i skogen med bara de närmsta närvarande. I lördags sa de ja till varandra omgiven av sina respektive föräldrar, syskon och tre kompisar.

”Vi ville bara bli gifta, att flytta fram allt var inget alternativ. Vi har lärt oss att livet är för kort för att vänta.”

Vi ville inte riskera våra gästers hälsa berättar Frida och Victor. I Mars tog de det tuffa beslutet att boka om sitt bröllop. Ett bröllop de planerat för och drömt om i över ett år.

Vi ville bara bli gifta, att flytta fram allt var inget alternativ. Vi har lärt oss att livet är för kort för att vänta. Vi kommer fortfarande ha en ceremoni, fast med förnyelse och sen fest.

Min man tyckte beslutet att boka om var mest jobbigt och det har varit kämpigt men det var enkelt att boka om och alla har varit förstående berättar Frida.

 

”Det bästa med att säga ja till varandra på detta sätt var att allt blev så nära. Med både gäster och mellan oss.”

 

Foto Jonathan Bosson.

Hur känns det att ha fått säga ja till varandra om än  på ett annat sätt än vad det först var tänkt? Det känns otroligt bra att äntligen få vara gift med mitt livs kärlek. Vi var väldigt ledsna att det inte blev som tänkt och har varit väldigt nere för det. Men i grund och botten ville vi bara bli gifta och få börja på vårt gemensamma liv.

Jag tror att många glömmer det viktiga med bröllopet. Det är inte festen utan att man får dela livet med varandra det handlar om. Det bästa med att säga ja till varandra på detta sätt var att allt blev så nära. Med både gäster och mellan oss. Så mycket känslor som alla kände. Och jag fick äntligen säga ja. Detta trots att jag tisdagen innan vi gifte oss fick en blödning i knät och fick hoppa runt på kryckor på vår bröllopsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp