Bröllopsbloggen

Rosetter, vintage och puffärmar här är bröllopstrenderna 2023

Är det något vi ofta får frågan om är det om kommande års bröllopstrender. Vi ger oss därför på att försöka sia om bröllopstrenderna 2023.

2022 är nu till ända och äntligen har vi haft ett år fyllt av kärlek. Att äntligen få kunna krama om sina nära och kära har inneburit stor efterfrågan på både bröllopslokaler och leverantörer.

Hur ser kommande år ut och vilka är de stora bröllopstrenderna?

De personliga bröllopen står i fokus, att helt få sätta sin egen prägel och skippa alla do’s and dont’s. Man vill fortfarande vara sitt bästa jag, men just känns sig som sig själv. Inte haka på någon trend man vanligtvis inte haft.

Vackra Pernilla i Hollywood svall och otroliga örhängen. Foto privat.

Gillar du puffärmar och Hollywood svall är det det du ska ha på ditt bröllop. Tänk att du ska vara just du men i bröllopsversion.

Vintage och second hand är fortsatt både viktigt och trendigt. Man vill vara one of a kind och det får man genom att använda något som inte finns i upplaga.

Stora rosetter – både i ryggslut och håruppsättningar. Tänk puffärm med håret uppsatt i en slarvig svans och en stor rosett runt. Mums och ja tack.

Intima ceremonier

2023 är året då de små bröllopen står i fokus. Små intima vigselceremonier med tillhörande mottagning på favoritrestaurangen. Abonnera en del eller hela. Kanske är därför de mindre bröllop fortfarande i fokus. Man bjuder bara in de man verkligen vill ska fira en och är man på favorit restaurangen blir antalet ett annat. För visst vill man inget annat än att äta det godaste man vet på just sin bästa restaurang. Misströsta dock inte. Bjud in övriga vänner till en hejdundrande efterfest.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp