Bröllopsbloggen

Pimpa ditt bröllop

Är du loppistokig som jag är nu den perfekta tidpunkten att börja fynda till ditt bröllop. Med små medel och lite fantasi kan du pimpa ditt bröllop med de finaste av loppisfynd!

Nu är jag ju redan gift men hade jag gift mig nu hade jag inte tvekat på denna fantastiska järnsäng som jag hade ställt upp utomhus.

Dels för bröllopsbilder men också för allmänt drömmig känsla på bröllopet. Tänkt den med en ljuskrona ovanför. Inte illa!

Bunkra upp med lite kuddar med volang på örngotten så är du all set.

Föreställ er även denna käcka tamburmajor.

Sjukt snygg i vilken lokal som helst! Nu undrar ni såklart var dessa fantastiska fynd finns någonstans och dessvärre behöver ni bege er till Gotland för att få tag på dessa snyggingar. Stället ni måste besöka heter Kuriåsa och är en lantgård där de samlar de vackraste av saker.

Nu sa jag att jag själv hade gått bananas om det varit dags för mitt giftermål. Givetvis var detta något jag gjorde då jag skulle gifta mig. Jag besökte loppisar och second hand butiker i halva Sverige och köpte på mig av allt jag kom över som jag täntke kunde vara snyggt i den lokal vi skulle vara i. Vår fest var i en fantastisk lada, Lasätter strax utanför Nyköping, som vi hyrde helt rå så det behövdes en hel del.

Tex var vi på en gårdsauktion i Sundsvall och ropade in en massa trasmattor. Typiskt bra och snyggt att ha i en lada.

 

 

 

Fyndade även ett stycke gungstol. För vem vill inte ha en vacker gammal gungstol liksom. Köpte den av en gammal dam och fick en fin historia med på köpet. Sålde sedan vidare den då vi tyvärr inte hade plats för den hemma men berättade såklart om att den var med på vårt bröllop.

Så här fint blev det sedan i ladan. Obs att det ej är taget ur bästa vinkeln men ni fattar! Lampan som ni ser står i våran hall nu. Älskar den!

Ni förstår syftet med att gå på loppisar nu va för vem vill inte ha alla dessa fina one of a kind saker. Visar vidare en annan dag vilka andra fynd jag gjorde till vårt bröllop. Glöm inte berätta vilka fynd ni gjort för att pimpa ert bröllop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp