Bröllopsbloggen

Önskelistan – detta önskar vi oss i bröllopspresent

Om vi får drömma oss bort lite och låtsas att vi får gifta oss igen så har vi skapat den perfekta önskelistan inför vår bröllopsdag. Detta önskar vi oss i bröllopspresent 2021. Den gemensamma nämnaren. Saker att göra och uppleva tillsammans <3

Mat och dryck

Afternoon tea! Hur mysigt att få ta med sin nyblivna äkta hälft på afternoon tea. Ett presentkort för de nygifta tycker vi är den perfekta bröllopspresenten. 

Vinprovning – är de intresserade av vin och vill lära sig mer. Vi hade inte tackat nej till en vin- eller champagneprovning. 

 

Vin och vinglas! Passa på att ge bort ert favoritvin tillsammans med ett par härliga rödvinskupor. Varför inte dessa härliga kupor från Riedel.

Brunch eller hotellfrukost. Kanske har ni eller era vänner ett favorithotell eller restaurang. Boka in dem på frukost eller brunch. Det perfekta sättet att lyxa till det när vardagen är åter.

Upplevelser

SPA-upplevelse! Ni som är mitt i ert bröllopsplanerande vet hur stressigt det kan bli. Speciellt mot slutet. Att skämma bort era nygifta vänner med en spa-upplevelse är därför den ultimata bröllopspresenten. Kanske en entré på Centralbadet i Stockholm eller en duo-massage på orten de bor. Gå ihop med några vänner så blir det inte så dyrt heller. 

Höghöjdsbana! – Hur roligt att få ta med sin älskling på en höghöjdsbana. Perfekt för er som vill ge bort något annorlunda. 

Låt era nygifta vänner använda händerna. Varför inte låta dem prova på glasblåsning eller drejning. Vi hade tyckt det vore super romantiskt!

För hemmakocken


Mat – finns något bättre sätt att umgås på än att laga en härlig middag tillsammans. Varför inte ge bort en härlig Le Creuset gryta i bröllopspresent. 

 

Pastamaskin – att få en pastamaskin i bröllopspresent går inte av för hackor. Perfekt för det matlagningsintresserade bröllopsparet.

Övrigt

 

Barnpassning! Har era vänner barn? Nu har ni möjlighet att ge bort den ultimata gåvan. Ta hand om deras barn under en heldag eller lova bort en övernattning. De kommer inte bli besvikna.

Ge bort en one of a kind gåva. Cervera har startat upp en hel sektion online för enbart vintageföremål. En gåva de flesta skulle uppskatta.

Sällskapsspel – sist men inte minst på vår önskelista står sällskapsspel. En annorlunda och kul bröllopspresent som räcker länge.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp