Bröllopsbloggen

Ny bröllopsblogg på Wedding Stories!

Vi har en ny bröllopsblogg här på Wedding Stories. Från och med idag kommer ni kunna följa Ebbas väg till altaret. Ebba som ska gifta sig i juli i år kommer bröllopsblogga fram till dagen D. För att ni ska få lite att läsa såhär i början har hon smygbloggat lite under april.

Vi har frågat Ebba hur det känns och vad vi kommer få ta del av.

Hej Ebba, stort välkommen till Weddingstories.se! Vad roligt att du ska vill vara en del av oss. Hur känns det? Det känns roligt! Och konstigt och förvånande, jag trodde inte att jag skulle göra något sånt här men om du tror att någon vill läsa om min bröllopsångest så kör vi.

Det är jag övertygad om. Haha om du säger det så.

Berätta lite om ert bröllop. De som följer din blogg kommer få ta del av sluttampen av er bröllopsplanering. Vad är status? Hur ligger ni till? Vi ska ha ett bohemiskt hippie bröllop på äppelmusteriet Rosenhill. Vigseln blir i äppellunden och middag och fest i en lada. Vi var på Rosenhill på festival innan vi var tillsammans och där och då kände vi båda att

Lika självklart som Erik var platsen. Vi fann Rosenhill innan vi fann varandra.  Vi kommer bjuda ca 90 personer vi får se hur många som tackar ja. Status just nu är att vi ska färdigställa och skicka ut alla inbjudningar. Jag håller på att leta efter det perfekta snöret till våra inbjudningskort. Får visa i ett eget inlägg sen.

De som kommer läsa din blogg, vad kommer de få ta del av? Do it your self pyssel, bröllopsångest och livsviktiga beslut gällande inbjudningskort, klänningsuppsömnad, floristbesök med mera.

Läs hela intervjun på Ebbas bröllopsblogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp