Bröllopsbloggen

Hittat klänning!

Minns ni att jag letade efter en bröllopsklänning till bröllopet vi ska gå på i augusti!? Nu kan jag meddela att jag äntligen hittat den. Givetvis undrar ni om det blev någon av de skapelser jag visade här men så blev det inte.

Hur klänningen ser ut tänker jag dock vänta med att avslöja vill ju att det ska bli en överraskning till det är dags.

En ledtråd är väl denna i alla fall..

Är hemkomna från Gotland nu där vi varit i en vecka. Har åkt runt på en massa härliga lopisar och drömt om allt jag vill inreda. Problemet är väl atr jag inte har något att inreda just. Det var helt perfekt inför vårt bröllop att jag kunde köpa på mig en massa med motiveringen att jag skulle inreda ladan med det. Nu har jag varken bröllop eller något annat. Det skulle vara att byta ut vår hallmöbel mot det perfekta antika skåpet. Hmm får nog hålla utkik lite tror jag bestämt..

Solen skiner förfullt så kanske inte just idag. Idag ska jag rasta man och bebis på en strand tror jag. Bebisen håller på att gå bananas i sin gåbil, så nu får mamman komma till undaättning. Haha.  ?☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp