Bröllopsbloggen

Kärlek och bröllop

Nu är bröllopsäsongen igång på allvar och på Instagram och andra sociala kanaler kan man se alla fantastiskt vackra brudpar. Jag och min man har blivit bjudna till inte mindre än två bröllop denna säsong. Ett i augusti och ett i september. Helt underbart. Nästa år har vi också två bröllop inplanerade. Dels min ena systers bröllop där jag fått äran att vara både Maid of honor och toastmadame, och min kompis Ebbas bröllop. Syrrans går av stapeln på Österlen och Ebbas i Stockholms området.

Det ska bli så himla roligt att gå på alla dessa bröllop. Har varit på ett bröllop sedan jag själv gifte mig. mina föräldrar gifte sig nämligen på nytt. Hur fint! Jag måste erkänna att det känns än mer speciellt nu, sedan jag själv blev gift. Det känns som att jag uppskattar och kan glädjas ännu mer då jag själv kan sätta mig in i känslan av att stå där vid altaret och titta den jag älskar i ögonen och säga ja. Man har en helt annan känsla och förståelse för hur det känns och vad det innebär. Det är ju ett bra mycket större projekt att gifta sig än vad man tror. De som bara tror att det är en symbolisk handling har också fel. Jag trodde inte att det skulle kännas så mycket i hjärtat att gifta sig. Har aldrig skrattat och gråtit så mycket under en och samma dag. Inte till min dotter föddes i alla fall.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ville ha sagt med detta inlägg men vi ser det som en hyllning. En hyllning till kärlen mellan två människor och känslan när de valt varandra. Heja kärleken <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp