Bröllopsbloggen

Hur ska vi tänka vid val av brölloplokal?

Det första ni bör tänka på när det kommer till val av bröllopslokal är först och främst hur pass högt upp på er priolista just bröllopslokalen hamnar. För de flesta hamnar lokalen väldigt högt upp på listan då det är den som sätter stämningen och känslan för just ert bröllop. Det är också bröllopslokalen de flesta börjar boka.

Fundera därefter över om den bröllopslokal ni tittar på utstrålar den känsla ni vill att ert bröllop ska förmedla. Känns den representativ för er? Kommer den göra er dag oförglömlig? Om ja börjar denna lokal kvala in på er lista.

Är lokalen tillräckligt stor för det antal gäster ni önskar ska närvara under ert bröllop? Är lokalen inom er budget? Finns den tillgänglig den tid ni önskar gifta er eller kan ni tänka er att anpassa ert datum efter den rätta lokalen?

När ni tagit allt detta i beaktande kan ni avgöra om den lokal ni tittat på faktiskt kvalar in som just er bröllopslokal. Ibland hittar man rätt lokal även om allt detta inte skulle stämma. Kanske kliver ni in i en lokal och känner ”wow det är här i ska vara” men den passar inte riktigt så många gäster ni tänkt er från början, får ni göra ett avvägande. Ställ fördelarna mot nackdelarna.

Lycka till i ert lokalletande. Det är en superkul tid ni har framför er.

Glöm inte heller bort att man ofta måste kika på en hel del lokaler, både sådana man tänkt sig och inte tänkt sig för att veta att man är på rätt spår. <3

Rosenhanska Magasinet hittar ni utanför Nyköping. Foto Matilda Söderström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp