Bröllopsbloggen

Hitta leverantörer till ditt bröllop

Här på Wedding Stories har vi ett fantastiskt fint Leverantörsregister där ni kan hitta bröllopsleverantörer till ert bröllop.

Söker ni leverantörer till bröllopet har ni hittat rätt

Söker ni bröllopsfotograf, make-up artist, bröllopslokal, vintageporslin, förlovnings- eller vigselringar, lyxiga chokladpraliner, någon som kan livesända er vigsel, eller kläder till såväl brud som brudgum har ni hittat rätt.

Alla leverantörer ni hittar i vårt Leverantörsregister är lokala bröllopsleverantörer. Leverantörer som är utvalda och handplockade av just oss. Allt för att ni ska få det bröllop ni alltid drömt om <3

Så glöm inte att kika in och botanisera runt bland våra fantastiska företagare i vårt fina register. Vill ni läsa ytterligare om dem så kan ni enkelt klicka er vidare till både deras hemsidor och sociala medier.

Var ute i god tid

Tänk på att vara ute i god tid när ni bokar era bröllopsleverantörer, detta då populära datum snabbt bokas upp. Ni vill hellre vara ute i för god tid än att riskera missa den leverantör ni vill ha.

Oavsett hur långt tid det är kvar eller inte så ska ni såklart alltid kolla med den leverantör ni vill ha oavsett. Ibland dyker det upp förändringar i scheman och helt plötsligt så är den leverantör man vill ha ledig. Stäm därefter ett möte med er leverantör och gå igenom era tankar och förväntningar.

När ni bokat er leverantör glöm inte att få på papper vad som ingår och vad som ev tillkommer, såsom ev reseersättning, övertid mm. Både som bröllopspar och som leverantör uppskattar man en rak kommunikation.

Med Wedding Stories hjälp ska bröllopsplaneringen vara både rolig och enkel. Därför hoppas vi att ni ska älska våra leverantörer lika mycket som vi gör.

Vill ni också synas i vårt register tveka inte att skicka ett mail till oss på hej@weddingstories.se så berättar vi mer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp