Bröllopsbloggen

Wedding Stories bloggen – Glad lördag

Idag regnar det förfullt vilket tyvärr är något som man måste ta i beaktande då man ska gifta sig. Även på mitt bröllop regnade det. Själva vigseln klarade vi men sen öste regnet ner. Så här i efterhand är detta något vi alla minns. Hur köket i panik fick bygga upp ett tält då maten skulle grillas under bar himmel. Hur det åskade så strömmen gick och vi enbart hade ljus från de ljuslyktor som stod på borden i ladan. Hur vi fick springa mellan ladan och huvudhuset då toaletten fanns där. Allt detta gjorde att vi minns vårt bröllop lite extra mycket tror jag. Det blev en sådan fantastisk stämning där i ladan och för att inte tala om vår fotograf som lyckades fånga fantastiska bilder där i regn och oväder.

Himlen innan ovädret brakade loss. Denna hänger nu förstorad på vår vägg.

Dock gäller det alltid att ha en plan B för att ovädret inte ska påverka bröllopet mer än nödvändigt. Be era gäster ha med paraplyer om ni ska vara utomhus. Se till att köpa in ett snyggt bildskönt paraply som kan vara med på era bröllopsbilder om det regnar när dessa ska tas. Tält är också bra. Det räddade både vår mat och vårt fotobås som egentligen skulle varit utomhus vid ett träd. Regn eller inte så kommer ni få en fantastisk dag som ni alltid kommer bära med er. Det gäller bara att planera lite så man vet vad man ska göra om regnet slår till. Detta är inte något ni ska hålla på med under själva bröllopsdagen utan se till så era toastmasters vet vad de ska göra och att de sköter kontakten med kök och servering.

Ha en fantastisk dag alla ni som gifter er idag. Den kommer bli oförglömlig <3

Vårt fotobås fick byggas upp i ett tält istället för under ett träd som det var tänkt från början.

 

En av mina favoritbilder. Fick sällskap av mina tärnor och vänner för att skydda mig från regnet till och från toaletten.

Bra stämning i ladan. Fantastiska Karin Lundin har tagit alla foton.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp