Bröllopsbloggen

Frida + Kim = sant

Frida och Kims fantastiska inbjudningskort som Kim illustrerat <3

Imorgon säger vår bloggande brud Frida ja till sin Kim. Wedding Stories har tagit pulsen på den blivande bruden för att se hur det är med bröllopsnerverna.

Hej Frida, hur känns det inför morgondagen? Hur är det med bröllopsnerverna? Det känns bra! Jag känner att vi har läget under kontroll. Eftersom vi gör så mycket själva hinner jag inte riktigt bli nervös, det är konstant full fart i huvudet.

Vad kan du berätta om ert bröllop? Jag vet att ni fått tänka om lite i och med den pågående pandemin. Den enda stora förändringen är vigseln som tidigare skulle varit i en kyrka. Det blir istället en utomhusvigsel. Vi har också fått tänka till gällande avstånd vid äldre och riskgrupp vid bordsplaceringen.

Hur ser det ut inför lördag, har ni något sista fix kvar eller kan ni ta det lugnt och njuta nu? Det är främst småpill att fixa med men det blir en del som ska hinnas med idag (Fredag).

Förberedelserna är i full gång. Här en liten tjuvtitt på själva bröllopsdukningen.

”#virenius2020 är hashtaggen för den som vill följa Frida och Kim under deras bröllopsdag”

 

Och på själva bröllopsdagen, du kommer sminka dig själv? Hur ser schemat ut i övrigt, vilken tid kommer ni säga ja till varandra? Yes jag gör allting själv. Vigseln blir kl 13 sedan blir det mingel och fotografering fram till runt 17.30 då det vankas middag och massor av tal! Vi hoppas på att vi kan börja festa vid typ kl 21!

För de som vill följa er på lördag, har ni någon hashtag ni kommer använda er av? Yes #virenius2020

Sist men inte minst, stort lycka till! Vi ser fram emot att få ta del av dagen i din blogg sen. Tack! Jag längtar efter att få dela med mig!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp