Bröllopsbloggen

Fler loppisfynd till bröllopet

Skrev lite om fiffiga sätt att pimpa ert bröllop på häromdagen. Eller kanske inte jättemånga olika sätt utan jag beskrev hur fantastiskt det är/var med loppisfynd.

Lovade då att visa er fler av de fynd jag gjorde till vårt bröllop för snart två år sedan.

Dels gick jag loss på en massa trasmattor för en trasmatta sitter ju aldrig fel. Den kan ju sedan återanvändas och ha hemma, på landet eller varför inte på balkongen. Har pimpat både min egen balkong och mina föräldrars med våra gamla trasmattor.

Tavlor och gamla ramar är också superfint att inreda med och hur fint att sätta in ett av era bröllopsfoton i en av ramarna sedan! Jag sprayfärgade alla ramar med guldfärg för att få det enhetligt. Köpte sedan griffelfärg och målade kartong med så vi kunde skriva i ramarna. Kvällens drinklista, nummer till taxi, vår hashtag var några av sakerna som var typiskt bra att skriva.

En gammal spegel fick också pryda väggen i ladan.

Visst blev denna bild vacker!?

Ett av mina bästa köp var nog den rokoko soffa som vi hade i vårt fotobås. Den fyndade jag för 500 kr! Hittar tyvärr inget bättre kort än detta men ni fattar ju.

Glasburkar i olika storlekar var också något jag använde mig av. Jag sprayfärgade dem sedan till hälften med guldfärg och vips hade jag snygga värmeljushållare.

Mässingljusstakar och vaser, fat och skålar i pressglas var annat jag gick loss på ?

Gammalt tyg är också jättefint att köpa på sig. Alltid finns det någon dörr man kan hänga upp det vid ett varför inte ha det som dukar, stolsöverdrag eller något annat fiffigt.

Porslinet är också vintage men det hyrde vi faktiskt. Ville hemskt gärna köpa själv men insåg att jag inte skulle kunnat göra mig av med det sedan och porslin till 70 personer är kanske lite väl att förvara hemma då man bor i lägenhet. Niklas var av den åsikten i alla fall 😉

Vad tycker ni om alla loppisfynd jag gjorde? Visst är de fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp