Bröllopsbloggen

En stor dag idag

Idag är det en stor dag i vår familj. För 1 år sedan blev jag nämligen den här lilla tjejens mamma och idag fyller hon alltså ett helt år.

Det är helt galet vad tiden gått fort, har aldrig varit med om att tiden varit så påtaglig som det senaste året. Från en liten spädis på 2 700 g till en tjej som snart kan gå. Mitt lilla hjärta så stor hon är. Idag har hon firats med paket och ballonger samt ett första besök på ett lekland. Fick inte själv vara med då jag ju jobbar, hallå någon måste ju liksom dra in deg till familjen.. 😉

Imorgon blir det däremot kalas och lite vänner och familj kommer över för att fira. Hade lilla damen fått bestämma tema för kalaset hade det utan tvekan varit Babblarna men än så länge får jag bestämma så temat kommer vara….. unicorn och jag har ev gått bananas på pynt. Får se imorgon hur det blir men givetvis kommer foton upp.

Har letat efter ett passande recept på småkakor som går att baka ut och stansa med pepparkaksformar, hittade tillslut ett och nu finns här ett lass vaniljkakor i form av enhörningar. Mycket nöjd.

Födelsedagstjejen <3

Mina unicorn kakor. Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp