Bröllopsbloggen

En kärlekens dag

Idag är det Prideparad här i Stockholm. Detta måste vara första året vi inte är på plats och glädjs med alla paraddeltagare. Så himla fantastisk stämning med så mycket kärlek i luften. Vet att många par gifter sig idag av den anledningen att det är just Pride. Tycker det är så fint att välja just denna dag och helg. Det är verkligen en kärlekensdag dubbelt upp. Har för mig att både Mark Levengood och Jonas Gardell såväl som Anja Pärsson och Filipp Rådin gift sig under just Pride. Vill därför bara passa på att säga grattis till alla de par som gifter sig idag!

Heja er och heja kärleken. Den övervinner allt! ❤️????

Festar loss på lite cakepops som inte gick åt till ett annat bröllop som gått av stapeln idag.

Vad gillar ni dem!?

Ps, glöm inte att gratulera alla ni känner som gift sig i helgen med en liten blomma eller kort. Det värmer verkligen när kollegor och vänner som inte varit på bröllopet ändå lyckönskar en.

Själv skickade jag med en liten gåva till ett brudpar som sa ja till varandra idag. Så här såg den ut. En flaska bubbel är liksom aldrig fel.

Kanske får bli ett glas bubbel för mig också ikväll. Inte just av denna sort då för den står ju på ett presentbord i detta nu men något borde jag ha i gömmorna.

Glad lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp