Bröllopsbloggen

DIY till bröllopet

Hittade en fantastisk DIY video på Facebook som jag blev tvungen att dela på Wedding Stories´s Facebook sida. En helt underbart söt DIY som passar perfekt för dig som vill ge bort ett egengjort presentkort till brudparet eller inspireras av den fiffiga bordsplaceringen.

https://www.facebook.com/Readingry/videos/10155621912209586/

Jag kommer vilja göra sådana kort men till min dotters 1-års kalas. Hur fint vore inte det med egengjorda inbjudningskort där den som fått inbjudan får skrapa fram info om var och när kalaset kommer äga rum.

Eftersom jag redan är gift får jag passa på när tillfälle ges med andra DIY och olika pyssel. Ellies 1-års kalas kommer bli magiskt. Har shoppat loss en hel del redan och inväntar leveranser från utlandet på de mest magiska pynt! Måste bara bjuda in lite gäster nu så vi inte blir helt själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp